2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست
بمیرم برات...میدونم چی میکشی عزیزم باخانوادت حرف بزن اینطور که نمیشه بای پای خودتو محکم کنی تاکی میخ ...

خدانکنه عزیزم..

خانوادم میگن مقصر تویی اون شوهرته هرچی میگ باید بگی چشم اینو برادرام میگن

مادرم غصه خورمه...حرفم ک بزنه میگن تقصیر تو بوده شوهرش دادی اون منو شوهر داد از دست اونا نجات پیدا کنم از چاله افتادم تو چاه

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا فقط سعی کن به هیچ وجه بچه دار نشی بعدشم نترس جلوشون وایسا از دعوا نترس .اگه دیدی عوض میشه شوهرت ...

نه اصلا شرایط روحیم  داغونه ی ادم دیگ رو هم بدبخت میکنم هیچوقت این کارو نمیکنم

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

استاتر ببين شايد همسن مامانت باشم حتي شايد بزرگتر باشم گوش بده ببين چي ميگم

اول اينكه  توي جمعشون خيلي خودت رو قاطي كارها و حرفهاشون نكن.سنگين رفتار كن طوري كه فكر نكنن چون بچه اي پس ميتونن ازت سواري بگيرن.كار كن ولي نه در حد وظيفه هميشگي.يه بار ظرف بشور ديدي جاري نيومد كمك دفعه ديگه نشور اگر شوهرت اعتراض كرد بگو دستم درد ميكنه بگو دوستداري منكه زنتم دو روز ديگه از دست درد نتونم حتي كارهاي خونه خودم رو بكنم؟اصلا نگو زنداداشت رو دوست داري و ترجيح ميدي به من و اينا.

هر وقت شوهر بود يه كارهايي بكن نبود نه لازم نيست اگر شكايتت رو بردن بگو من انجام ميدادم تا حدودي.

ما ملت حسينيم

عزیز من شما وقتی به خودت نرسی خودت به خودت احترام نزاری کسی برا ارزش قائل نمیشه میتونی جای اینکه به حرف خانواده شوهرت بدون حرف گوش بدی از اونا هم درخواست کنی مثلا به مادر شوهرت بگو مامان جان من دستم درد میکنه اگه میشه شما هم تو شستن ظرفا به من کمک کنید از خانواده همسرت جلوی خودش بد نگو به همسرت بگو که عزیزم من خانوادتو عین خانواده خودم دوست دارم اما جلوی اونا میشه یکم طرفداریمو کنی نمیدونی چه قدر خوشحال میشم یا یه حرف منفی رو بین دو تا حرف مثبت قرار بده بگو تو مرد خونه ی منی اما زیادی وابسته به خانوادتی اما به هرحال انقد که خوبی من دوست دارم یا وقتی میری بیرون برای مادر شوهرت یه روسری یا هرچیزی بخر بعدم بهشون بگو شما رو تو این لباس یا روسری تصور کردم دیدم چه قدر بهتون میاد خریدم براتون

ببخشید زیاد شد ❤❤❤

استاتر ببين شايد همسن مامانت باشم حتي شايد بزرگتر باشم گوش بده ببين چي ميگم اول اينكه  توي جمع ...

مرسی از راهنمایی هات خواهری❤

. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

الهی عزیزم نمیدونم چی بگم 😔

میتونی دیگه کاراشونو انجام ندی شوهرتم بزنی؟

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
مشاوره بیاد پیش همه میگ دیونم...بهونه دستش میدم.....میگ این مشورت میخاد خودش بلد نیست زندگی بچرخونه

ولی تمام تلاشتو کن بچه نیاری حتی اگه اون میخواستو جلوگیری نداشت قرص بخور این مرد مرد زندگی نیست چه برسه پدرم بشه اه

چه سیاستی؟ کلی نگو سیاست داشته باش  خوب این میخاد داشته باشه چجور داشته باشه ؟؟

سیاست زنانه یه چیزیه که لازمه توی زندگی زنی که با سیاست رفتار نکنه خیلی عقبه اگه خواستی میتونم یادتون بدم

عزیز من شما وقتی به خودت نرسی خودت به خودت احترام نزاری کسی برا ارزش قائل نمیشه میتونی جای اینکه به ...

ممنونم از راهنماییت عزیزدلم❤❤❤

يه كم پر رو باش با شوخي و خنده حوابشون رو بده.شوهرت هم چيزي گفت بگو مگه من چي گفتم.وقتايي كه با شوهرت خيلي عشقولانه هستيد با ارامش و حساب شده حرف رو بكش سمت اول دست دردت بگو موندم چكار كنم دكتر گفت مراعات نكني بدتر ميشه بهتر نميشه هي تو مغز نفهمش با مته فرو كن كه ضرر رو فقط اون و تو ميكنيد.

ما ملت حسينيم
الهی عزیزم نمیدونم چی بگم 😔 میتونی دیگه کاراشونو انجام ندی شوهرتم بزنی؟

فدای تو بشم 

واست بیوت 5تا صلوات فرستادم  از ته دلم ❤❤❤❤

هرخوبی داره با این بدیاش میشوره همه رو امشب گفتم دوست داشتم جاری تو ظرفا کمک میکرد تو کارا.... یه ...

ببخشی اسی این شوهرت یا شیریت عقله یا یه تختش کمه یا انوز عقلش نثله ده ساله هاست که اینجوری رفتار میکنه بخدا بااین سنش این رفتارا چیه 

سلام شهرزاد جون بنظرم باید اعتماد بنفس تو ببری بالا به این فکر کن که به هیچ کس نیازی نداری خودت از پس خودت برمیای تو جمعشون خیلی محکم و با اراده حرفبزن به همسرت محبت کن زیاد خونه جاریت نرو وقتی هم رفتی بگو دکتر گفته فعلا دستات نباید زیاد با اب سروکار داشته باشه ببین اونچه خصوصیاتی داره که شوهرت دوست داره همونجوری باش با مادر شوهرتم دوستشو باهاش برو بیرون هدیه بخر براش صمیمی شو بعد پیشنهاد سفرو بهش بده بعد اگه باعم رفتین شاید بعد ازاون تو وشوهرت باهم رفتین همش جلو اینه وایسا لز خودت تعریف کن از زیبای هات تواناییهات تو بالا بردن اعتماد بنفس خوبه.انشاءالله خدا کمکت کنه