2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75984 بازدید | 787 پست
مشاوره بیاد پیش همه میگ دیونم...بهونه دستش میدم.....میگ این مشورت میخاد خودش بلد نیست زندگی بچرخونه

خودت برو مشاوره اونو نمیخواد با خودت ببری برو ورزش برو تفریح لباسای خوب خوب و گرون بگیر ببرش دکتر پوست تا حالیش شه چقد خرج اگزماته خودمم دارمش میدونم چی میگی بزار بفهمه ببخشیدااا کودن نیستی

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
یادم به فیلم بگزار تا گریه کنم افتاد

چطوریه مگ؟

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار قهر کنه تو غذارو به اندازه همون ناهار درست کن جوری ک واسه شبتونم نمونه حتی بزار قهر بمونه کم کم دستش میاد فایده نداره کاراش... مردی ک زنش مثل کلفتا رفتار کنه رو کولش سوار میشه البته تقصیریم نداری تو بچگی ازدواج کردی الانم بچه ای هنوز ولی خب لم زندگیت بیشتر دستته.... تا دستت چیزیش شد فوری ببرش متخصص پوست برو ارایشگاه صورتتو برس بهش عطر خوب بزن سر سنگین شو ولی خیلی اروم جوری ک حس کنن اقتضای سنته و با همه تو رو هوب باش ولی در نهایت کار خودتو انجام بده 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
اووف چجورم میرم اونجا سرم میپوکه از همین کارا که استارتر میگه مثل بستن سوتین مثلا بچه خاهرشوهر نگه ...

😔ای داد حالا کمک عیب نداره ولی ادم ازین میسوزه دقیقا باهدف بردگی این حرکات میکنن بعضیا ن کمک خواستن

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

خودت برو مشاوره اونو نمیخواد با خودت ببری برو ورزش برو تفریح لباسای خوب خوب و گرون بگیر ببرش دکتر پو ...

ب خودم میرسم ولی هیچ جا نمیبره منو. تفریح اصلا نمیبره ک مامانش نگران نشه

با هیچکس ارتباط نداریم دوست خانوادگی اصلا نداریم

با هیچکدوم از دوستام  رفت امد نمیکنه

مغرور از خود راضیه😢

باورت نمیشه ولی 3روزه من رنگ آفتابو ندیدم ب چشم 😢خونمم یذره روشنایی میده 

به خودم میرسم ولی از هیچی خوشم نمیاد

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
ب خودم میرسم ولی هیچ جا نمیبره منو. تفریح اصلا نمیبره ک مامانش نگران نشه با هیچکس ارتباط نداریم دوس ...

خودت پاشو برو خرید کلی چیزای خوشگل و رنگ و وارنگ و گرون بخر.... پاشو برو باشگاه با دوستات خودت برو بیرون بگرد بستگی ب خودت داره همه چی اون داره ازت سواستفاده میکنه ساده گیرت اورده ولی تو سعی کن خودتو درست کنی اتفاقا از همه چی هم خوشت بیاد واسه خودت کادو بخر حتی عاشق خودت باش اون نیومدم نیومد ببخشیدا ب نره خر نیاز نداری ک 

الان باهاش قهرم  دوست دارم پیام بدم بگم تو یه ادم بی عرضه ای ک نمیتونی پشت زنتو بگیری😢خیلی لجم گرفته

الان باهاش قهرم  دوست دارم پیام بدم بگم تو یه ادم بی عرضه ای ک نمیتونی پشت زنتو بگیری😢خیلی لجم ...

شوهرت چند سالشه؟

شوهرت چند سالش واینکه از اول با سیاست رفتار می کردی کار کردن تا حدی کم کن تو خونه مادرشوهر بادت نره حرفیم زده با خوشی حتما جواب بده ۲۶ سالگی ازدواج از رفتار غرئبانه بود با خانواده شوهر دوست میشم ولی در حدی تا حال تو خونه تکونی کمکی نکردم اصلا 

شوهرت چند سالشه؟

27

امضات عالی بود، یعنی ضربه ی جبران ناپذیر شدیدی ازین بابت خوردم، امیدوارم شما از سر تجربه و نارو خورد ...

متاسفانه بله عزیزم منم خوردم داشتن باآبروم بازی میکردن"کاش آدم لال بمونه ولی با کسی دردو دل نکنه 

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
همین الان سن هر دوتون برای ازدواج زوده، خدایی با چه رویی دختر 13 و 15 ساله رو میان خواستگاری و با چه ...

فدات بشم عزیزم"حالا بدختی اونجا بودمردم فک میکردن چون ما خیلی خوش شانسیم خاستگار زیاد داریم  خودمونم‌میوفتادیم تو عذاب"ما یه کم هیکلمون نسبت به سنمون زیاده قدمون بلنده بخاطر همینم انگار یه دختر کاملن رسیده بودیم "الان داداشم متولد۸۵ هستش قدش ۱۷۹ هستش پیش دوستاش راه میره میمونه پارچ و لیوان 😂 بهتر بگم  نسبت به سنمون یه کم درازیم😂

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌