2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست

الهی فداتبشم خیلی دلم گرفت خدا خودش کمکت کنه

فقط تو این شرایط بچه نیار لطفا 

فقط قوی باش بنطرم تو هیچی کم نداری چرا ب جاریت کمک کنی تا اونجایی ک میتونی کمک نکن وقتی میبینی شوهرت غر میزنه وقتی شوهرت هست ی تکون بخودت بده الکی داری کار میکنی خواهرم باسیاست باش بهش نشون نده ک خانوادت پشتت نیستنن خیلی محکم باش تا میتونی ب شوهرت محبت کن بخودت برس بخاطرش تا بهت جذب مبشه همه اینا میشه ها فقط با کمی سیاست 

ی نفرو میشناسم همین مشکلو داشت اینقذر سیاست داشت الان همه بخصوص خانواده شوهرش از زبونش میترسن 

لطفا توهم قوی باش خودتو بساز تو لایق بهترین هایی 

امیدوارم همه چی درست بشه

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

چراا مگه چیکار میکنه مجرده یامتاهل کار میگه یا دستور میده

بگو چکار نمیکنه "متاهل هستش ۳۵سالشه ولی شوهرش ۴ ساله زندانع "اینم تو خونه ی مادرشوهرم با دوتابچه زندگی میکنع:خلاصه بگم فرمانروایی میکنع""  یه نمونه از کاراش بگم(منو شوهرم حق نداریم تنهای بریم تفریح باید حتمن با اونا بریم حالا جمعه من گفتم به شوهرم توروخدا بیااین بار دونفری بریم من تحمل توی اون جمعو ندارم میخوام یه بارخودم برم :بعدمنوشوهرم دوتایی رفتیم یه جایی واسه تفریح شبش رفتم خونه مادرشوهرم سلام کردم به زور جواب داد یعنی تاوقتی برگشتم یه ریز تیکه ی زهرالود بهم مینداخت شوهرمم ناراحت شود ولی متاسفانه ازش میترسه"حالا روز پنج شنبه ی گذشته مراسم عقد داشتن واسه پسرعموشون شوهرم یه کارمهم داشت نتونست بره "امروز رفتم خونه ی مادرشوهرم همین که شوهرمو دیدادبقران مجید خودشو عصبی کرد چرا نرفتی ها واسه چی نرفتی کجا بودین حالا یه امروزو تفریح نمیرفتین  حالا تصورکن من اول بارم بودتنهای میرفتم بیرون تو دلش گیرکرده بود اخرش زدش تو سرم""بخدا افسردگی گرفتم از دستش 

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیزم...حرفهام رو خوب گوش کن...همسرشما ومادرش دچار اختلالات روانپزشکی هستند متاسفانه...اونی که مشکل داره تو نیستی...اونها مشکل دارن...از اون حرفی که گفتی مادرشوهرت لخت میاد جلو شوهرت وسوتینش رو جلوی اون میبنده...عزیزم همسر شما رابطه ی عشقی با مادرش داره...درواقع عاشق مادرش هست...اون عاشق تو نیست چون عاشق مادرش هست...ماجرا خیلی پیچیده است...من کسی رو میشناسم که فیلم های +۱۸ میزاشت وچهره ی مادرس روفوتوشاپ میکرد روی صورت بازیگر زن....حتما حتما به روانپزشک مراجعه کن...باید کمک تخصصی بگیری عزیزدلم...هرچه زودتر برو پیش روانپزشک وخودت رو نجات بده.

عزیزم قصه نخور "همین الان من که دارم این پستو مینویسم بقرات مجید چشمام اشکیه""من ۱۵ سالگی عروسی کردم ...

تاپیک یکی مونده به اخر منو بخون به این نتیجه میرسی سر خواهرشوهر ادم طلاق نمیگیره 

من از مادشوهر و خواهرشوهر و پدرشوهر و برادر شوهر کشیدم 

ببین پدر شوهر که میگن لی ازاره اینه بقیشون چین

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
عزیزم چرا مگه چکار میکنن خانواده شوهرش؟چجور اذیتش میکنن؟! دلداری بدید بهش سنی نداره

شاید باورت نشه هیچ نقشی تو زندگیش نداره اصلن فقط مث یه خدمت کار بچه بزرگ میکنه خونه تمیز میکنع "۸ سال پیش همین شوهرش دیوانه وار عاشق خواهرم شوده بود هرکاری میکردتا فقط بابام راضی بشه خواهرمم خاستگار خیلی زیاد داشت خوشگل بود واقعن ولی از شوهرسر درنمیاورد یه دخترخیلی آرومو بی صدا هستش خیلی (خواهرناتنیمه پیش مادربزرگم زندگی میکرد) بابام عادت داشت دخترزود شوهربده "۸ ساله شریک خوانواده ی شوهرش هستش شبو روز فقط مهمون میادو میره اینم توآشپزخونه زندگی میکنع همین مونده همون جا بخوابه" یه بار خونه شون بودم دخترش تازه به دنیااومده بود به شوهرش گفت بریم گوششو سوراخ کنیم گوشواره گوشش کنیم شوهرش گفت اصلن حرفشم نزن  دیگه خواهرم یه کلمه هم حرف نزد دلم سوخت"کمی بعدش مادرشوهرش برگشت خونه دیدم با پسرش رفتن تو اتاق یه کم بعد بیرون اومدن دیگه هیچی نگفتن"من برگشتم خونه"بعدن خواهرم گفت فرداش شوهرم گفته مونارو اماده کن با مامانم ببرمش گوشش سوراخ کنم😔 یعنی تا وقتی مامانش اجازه نداد گوشش سوراخ نکرد😔  شاید حرفام یه کم مسخره باشه ولی بخدا زندگیش ازین نکبت ترو داغون تره" خواهرم خیلیییی صبوره بیزارم ازین صبرش

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
بعدش باهاش خوب شدن؟😱😯🙄

ن بابا"خوبی کجا بود مگه ادمای بد خوب میشن

الهی فداتبشم خیلی دلم گرفت خدا خودش کمکت کنه فقط تو این شرایط بچه نیار لطفا  فقط قوی باش بنطر ...

قربونت برم ممنونم از راهنماییت

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
تاپیک یکی مونده به اخر منو بخون به این نتیجه میرسی سر خواهرشوهر ادم طلاق نمیگیره  من از مادشوه ...

عزیزم خوندم خیلی ناراحت شودم "میدونم زندگی سختی زیاد داره بیشترمون تو عذابیم "خدابهمون صبر بده فقط

اوخی الهی بمیرم چقد درد کشیدی.ولی عزیزم تنها کاری ک میتونی بکنی اینکه ک جلو خاسته هاشون کوتاه نیای

نزار تورو مظلوم گیر بیارن!اصن پرو باش

بخدا با این سادگیت زندگیت واقن مث جهنمه  

زنده موند  !  غمِ بعدی...
از وقتی پدرم فوت کرد اون همه کاره خونه شده... تمام زندکیه من با تصمیمای اون میچرخه... 😢نمیشه حرفی ...

میشه منتها خودت نمیخوای ، چون یاد گرفتی مطیع باشی ، شما اعتماد بنفست کمه .  جرات داشته باش ، سرکش باش 

این مادر شوهرا ک شوهراشون مردن یا گور به گور رفتن معضلی هستن برای زندگی آدم

مادر شوهر عوضی من جوری کنار شوهرم دراز می‌کشه بغلش می‌کنه رسماً داره درخواست میده ک بیا منو اررره....

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
اوخی الهی بمیرم چقد درد کشیدی.ولی عزیزم تنها کاری ک میتونی بکنی اینکه ک جلو خاسته هاشون کوتاه نیای ...

قربونت برم...

دقیقا من جهنمو تو این دنیا تصور کردم😢

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
این مادر شوهرا ک شوهراشون مردن یا گور به گور رفتن معضلی هستن برای زندگی آدم مادر شوهر عوضی من جوری ...

مادرشوهره منم...تو مهمونیا کنار منه ب شوهرم میگ بیا بشین پیشم بعد میشینه نرمشش میده میگه خسته ای.،.نازش میکنه بخدا دلم خونه....انگار من زنه دوم شوهرمم 

مادرشوهره منم...تو مهمونیا کنار منه ب شوهرم میگ بیا بشین پیشم بعد میشینه نرمشش میده میگه خسته ای.،.ن ...

عوضیا تا پسره مجرده تخمشونم حسابشون نمیکنن والا شوهر من مجرد بوده همش خونه برادرش بوده ولی مامان گور به گورش الان جوری رفتار می‌کنه انگار شوهرشه

یکی نیس بگه شوهر میخواستی چرا بعد یه قندون بچه مرده رو ول کردی

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇