2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست
. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

نمیذاره بری باشگاه یا کلاس خیاطی چیزی

خودتو رشد بده

برو تو یه کاری پیشرفت کن محتاج شوهرت نباشی که اگه یه روز خواستی ترکش کنی خودت پول داشته باشی

درضمن اعتماد به نفستم میره بالا اگه یه کدری بلد باشی

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مقصراصلی شوهرته.اون تورو حمایت نکرده پشتت نبوده اونام سواستفاده کردن.تا دیر نشده ب خودت بیا مثل ی خانوم رفتارکن.برای خودت ارزش قائل شو.

افسردگی شاید جدی گرفته نشه ولی بیشترین ضربه رو ب خودت وزندگیت میزنه.حتما تحت درمان باش.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

یعنی واقعا چنین کسایی انصاف ندارن؟انسانیت ندارن؟اون عروس بدبخت هم یه آدمه که با هزارتا امید و آرزو ازدواج کرده،اگه میدونسته که قراره بشه کلفت و نوکر هیچ وقت خونه باباش رو ول نمیکرد بیاد که تازه کلی هم حرف از چندتا غریبه بشنوه.مطمئن باش خدا هزاربار بدتر سرشون میاره.خدا به دلت صبر بده...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

خواهر عزیزم من مشاور نیستم و نمیتونم تخصصی برات بگم فق در همین حد بهت بگم چون سن وسالت کمه نباید فکر کنن ببخشیدا بچه کلفت آوردن تا بیگاریشونو کنه ... حقتو ازشون بگیر ...ببین شروع کن به نوشتن اسماشون و جلوشون رفتارهاشونو بنویس ...رفتار به رفتار..ستون بساز... ستون رفتار در مقابل من و رفتار من مقابل اونا...وقتی لیستت کامل شد شروع کن سطری و ستونی بیای پایین...با هرکس مث خودش رفتار کن ولی با ادبیات خودت...توهین رو با توهین جواب نده بلکه با بی محلی ..اما رفتارهای دیگشونو مث خودشون باهاشون رفتار کن و جوابشونو بده .. هفته به هفته رفتار های سطری و ستونی رو چک کن ببین بینشون تا چه حد تغییر کردی...مقتدر تر شدی یا متنفر تر؟تو سری خور تر شدی یا جای خودت رو پیدا کردی؟ خلاصه اینکه ....خودت باید حق خودتو از همچین خونواده ای بگیری !

هرخوبی داره با این بدیاش میشوره همه رو امشب گفتم دوست داشتم جاری تو ظرفا کمک میکرد تو کارا.... یه ...

یعنی چی عزیزم نکن ، نیکی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند، یواش یواش از حجم کارات کم کن ، شوهرت چند سالشه موضوع خانواده خودته باید ازت حمایت کنن پدری مادری ...... شوهرت چکاره است از نظر مالی وابسته خانوادش هست یا ن؟؟؟

عزیزم بیا تاپیک  ( من خودم را دوست دارم ) اینو یکی از بچه ها بهم معرفی کرد منم چون دیدم تاپیک خوبیه سعی میکنم به بقیه هم معرفی کنم اونجا میتونی سیاست های مختلفی رو یاد بگیری و مشکلتو درمیون بزاری تا بهت راه حل بدن

به نظرم شوهرت واقعا بی عرضه ست از خدا باید بترسن چه جاری پرویی داری بخدا 

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
تو منی یامن توام؟ منم توسن ۱۶سالگی ازدواج کردم . مادرشوهرم ظلم عالم رو درحقم کرد جوریکه اقوام خودش ...

عزیزمممم😢😢😢 آخه چطوری یه مرد زن خودشو به زن داداشش میفروشه

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

اولن که تو خونه لباسای خوب بپوش عشوه خرکی بیا شوهرتو اول باید خر کنی دوم اینکه وقتی تو جمع اونایی خودتو ب نشنیدن بزن یا مثلا پررو شو بگو من نمیتونم پاشم مریضم یا بگو خودتون پاشین کاراتونو انجام بدین تو خودتو رسما بی ارزش کردی که بی ارزش حسابت میکنن باید اول خودتو عینه ملکه ها ببینی تا بهت احترام بزارن حتی اون شوهر احمقت

بخاطر نی نی تو دلم ازت ممنونم خدا جونم 😍😍😍خدایا خودت مواظبش باش🙂🤗...لطفا برای سلامتی خودمو و نی نی تو دلم ی صلوات بفرستین😍😍😍😍
طلاقم میده..منو کسیو ندارم کسی پشتم نیست.. برم پیش خونوادم اوناهم منو نمیپذرین اگ نگهم دارن هر روز ف ...

درس نمیذاره بخونی که بیشتر سرت گرم بشه

منم باشوهرم خوب نیستم

واسه همین دارم خودمو رشد میدم ودرس میخونم که اگه یه روزی خواستیم جداشیم دستم تو جیب خودم باشه محتاج کسی نباشم

یه کاری کن که درامد داشته باشی بعدا جداشی

خودتو دست کم نگیر اینا اعتماد به نفستو خورد کردن با خودکشی درست نمیشه اونقدر قوی و موفق شو که بسوزن از دیدنت

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
بشینی شوهرت دعوات نمیکنه فقط طلاق

قربونت با اين راه كارت ،چرا خودتو جاي طرف نميزاريد؟مگه نخوندي؟خونوادش پشتش نيستن كتكش ميزدن دوسش ندارن،طلاق بگيره بره كجا اخه؟؟؟خونوادش اگه فرهنگ داشتن دختر دسته گلشونو تو اون سن عروس ي همچين خونواده اي نميكردن

چرا فکر میکنی دیگران اگر غصه مارو ببیند مرهم میشن به خودت برس جوابشونو بده واسشون کار نکن