2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست
مشاوره بیاد پیش همه میگ دیونم...بهونه دستش میدم.....میگ این مشورت میخاد خودش بلد نیست زندگی بچرخونه

بدون اینکه بفهمه برو پیش مشاور. حالا ما راهنمایی میکنیم ممکنه جواب عکس بده بری مشاور راحل های بهتری بهت میده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
میخوام ببینم اونایی ک موافق ازدواج تو سن کمن بیان😑😡

منم شونزده سالگی ازدواج کردم ولی این چیزا تو زندگی من نبوده بخدا اصلا باورم نمیشه،همچست چیزایی رو مگه عروس کلفته ک کارای همه رو بکنه بخدا از فیلم کوزت و غنچه های زخمی بدتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام ببینم اونایی ک موافق ازدواج تو سن کمن بیان😑😡

ربطی به سن پایین نداره. خیلی ها هم هستن با سن کم می تونن راحت زندگیشون رو جمع کنن. مگه اونایی که این همه مشکلات دارن تو سن پایین ازدواج کردن.

در کل من موافق سن کم برای ازدواج نیستم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خیلی کم خوبیشو میگم خوبی هم نداره باید دروغ بگم ولی از این ب بعد میگم...

عزیزم چنتا راه داری از راه های با ملایمت شرو کن تا بعد

اول اینکه انجام نده کلا اما اگر دیدی ک اصلا نمیشه  کارا رو دورست انجام نده یعنی چی درست ظرف نشور درست جارو نکش جوری ک بگن خودمون انجام میدیم بهتره 

خیلی طولش بده یکاری ک میخوای بکن انقدر اروم تنجام بده بره رو مخشون 

ببین من ادمیم ک همیشه میگم ادم میره خونه مادرشوهرش کمک بده و خودم کمک میکنم ولی شما داره بهت ظلم میشه واسه همین اینارو میگم انجام بده

یبار ک شوهرت تورو زد برو پزشکی قانونی شکایت کن تا بیان در خونتون تا شوهرت بترسه بعد رضایت بده و بگو دفعه دیگه دست روم بلند کنی رضایت نمیدم 

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    

به نظرم یهویی  عوض بشی دردسره

کم کم 

اول رفتی خونشون ظرف بشور دوتاشو نشور 

بزار یه کنار دیگه

سفره رو طوری پاک کن توش نون و...بمونه

کارها رو کششششششششششششششششششش دار انجام بده

نشون بده که بچه ای و ناوارد 

همین 

هر سری میزان تنبلی رو بیشتر کن تا خلاص بشی وگرنه تا120 سالگیت باید حمالی کنی

تو منی یامن توام؟

منم توسن ۱۶سالگی ازدواج کردم .

مادرشوهرم ظلم عالم رو درحقم کرد جوریکه اقوام خودش میگفتن خاک هم جنازه این زن رو پاک نمی کنه.

شوهرمم بخاطر جاری عفریتم منو در حد لجن پایین کشوند واحساس حقارت رو باتمام وجودم حس کردم .

الان چندسال گذشته ولی داغ جوونی ازدست رفتم تاهمیشه رو دل من میمونه.

والا خودت اشراف داری به ظلمی که به خودت کردی

جای حرف نذاشتی گلم

عجالتا تحت هیچ شرایطی از این مرد بچه نیار که پاگیرش نشی

بعدم شما حمایت خانواده نیاز داری که نداری

من اصولا به کسی پیشنهاد طلاق نمیدم. سعی کن زندگیت رو بسازی ولی اگر شرایط شما سخت‌تر شد و ناچار به طلاق شدی نترس و حتما اقدام کن

سنی نداری میتونی چند سالی صبر کنی بزرگ‌ شی و منطقی و خوب ازدواج کنی

فقط لطفا بچه‌دار نشو

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

این حرف توی کت من نمیره که دختره کم سن میگیرن که هر طور میخوان رفتار کنن و تربیت کنن!!😐

ببخشید مگه اون دختر صاحاب نداره؟!پدر و مادر نداره؟!!!!

به زور که نیومدن ببرن 

منظورم به استارتر نیست ولی اون موقعی که بعضی دخترای کم سن همه چیزو در شوهر کردن میبینن و عشق شوهر کردنن خودشون مقصرن خب ..یا پدر مادرایی که فقط میخوان شوهر بدن دخترشونو باید فکر اینجاهاشو بکنن خب

وقتی گند زندگیاشون درمیاد اونوقت میندازن گردن خانواده پسر که دختر کم سن میگیرن😕خب شما عاقل باشید دخترای کم سنتونو شوهر ندید ....

عزیز من واقعا چرا با همچین آدمی موندی 😟☹️ اگه شوهرت باهات خوب بود مادر شوهرت بد باز یه چیزی باز یه امیدی بود. ولی اینا کلا کلفت میبیننت. مامان من13 سالگی نامزد بابام شده 15 سالگی عروسی و 16 سالگی هم من بدنیا اومدم مادر شوهرش یچی تو مایه های مادر شوهر شما خانواده خودشم که نگم برات یچی بدتر ولی باز بابام طرفش بوده ولی الان که 24 سال از ازدواج میگذره هنوز به یاد اون دوران اشک میریزه و خاطرات تو سرشه و ناراحته هنور تخلیه نشده. اون زمان طلاق گرفتن خیلی بد بوده اما الان نه.... مهریه و طلاهات بگیر فقط برو مگه تو چند بار قراره 20 سالت بشه که اونم توی این اعصاب خوردی و این مشکلات بگذره بدون کمک هیچکس برو یه جا هم کار پیدا کن زندگیت بکن ان شاء الله یه بخت بهتر گیرت بیاد تو جوونی اول راهی نکن با خودت اینکارو نذار یه بچه ها بیاد تو این بدبختی بمونه خودتم نجات بده 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
مشاوره بیاد پیش همه میگ دیونم...بهونه دستش میدم.....میگ این مشورت میخاد خودش بلد نیست زندگی بچرخونه

طلاق بگیر 

خونواده ات نمیندازنت تو جوب 

بگو طلاق ک طلاق 

حداقل شوهر تو بترسون

یه سری چیزا رو طی کن باهاش 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
بنظرم یه مدت خودتو بزن به مریضی. تنها راحت اینه. وسط خونه یهو غش کن.یکی دوبار این کارو کن.شبا از خ ...

این چه راه‌حلیه آخه...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

نرو دیگه خونشون

سالی یکی دو بار مثل مهمون برو و بیا

میخواد چیکار کنه؟ طلاقت بده؟ بگو بده مهرمم بده

ازش نفقه هم بگیر اگرم نداد شکایت کن

خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد

تو سری خور نباش 

یکم قوی باش

خودتو دست کم بگیری همینه 

رو اعتماد ب نفست کار کن قشنگ 

اون موقع ببین معجزه میشه 

من شوهرم اوایل ازدواج بعد عروسی از همه چیم ایراد می گرفت با اینکه من واقعا خوشگلم و هیکلمم بد نیس 

یه روز با خودم طی کردم ک دیگ اجازه نمیدم باهام بد رفتاری کنه 

هر چی گفت گفتم یه نگاه ب خودت ک خونواده ات بکن بعد ایراد بگیر 

هر کی ازم تعریف میکرد پیش مادر شوهرم یا خودم صاف می داشتم کف دست شوهرم 

الان دیگ اصن ایراد نمی گیره 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور