2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست
اره معلومه دقیقا کیه با اون پستت ک الان دیگه پاکش کردی همه گزارشت میزدم تعلیق میشدی    

اشکال نداره اگ همه ازم عصبی شن بهتره حذف شم اون ب کنار ولی پستمو حذف نکردم مادر جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آه چقد شبیه منی 

ولی حتما برو مشاوره و سیاست یاد بگیر واقعا جواب میده 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

خواهرشوهر چی نداری؟

کیا بهت دستور میدن یعنی همه کارا و پذیرایی و ظرف با توهست؟؟

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
مشاوره بیاد پیش همه میگ دیونم...بهونه دستش میدم.....میگ این مشورت میخاد خودش بلد نیست زندگی بچرخونه

کدوم شهرید؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
میترسم از طلاق... بچه ک نمیارم ی ادم دیگ رو هم بدبخت  کنم

من دقیقن زندگی ک الان داریو دو سال پیش تجربه کردم و با خوندن حرفات زخم رو دلم تازه شد چون منم مث تو تازه بدتر بودم،ن خونواده ن هیشکی کنارم نبود دقیق همسن تو بودم،هرچیم مشاوره رفتیم جواب نداد،ازش جدا شدم و تنهایی دنبال کارام رفتم با 18 سال سن از  پله دادگاه بالا پایین رفتم و تازه ازون ب بد فهمیدم زندگی چیه انگار دوباره متولد شدم ب نظر من توام جدا شو،ولی قبلش مشاوره برو اگه نتیجه نداد آخرین راهت باشه طلاق

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم قصه نخور "همین الان من که دارم این پستو مینویسم بقرات مجید چشمام اشکیه""من ۱۵ سالگی عروسی کردم ...

چراا مگه چیکار میکنه

مجرده یامتاهل

کار میگه یا دستور میده

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

ناراحت شدم اما با کامنت بچه ها موافقم باید خودتو تغیر بدی و کارنکنی خونشون.... حتی اگه شوهرت عصبی شه باید پای تغیرت بمونی بگی اگزاما دارم اذیت میشم نمیتونم درد داره خارش داره و ازاین حرفا با شوهرت باسیاست رفتارکن

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

خیلی خودت رو دست کم گرفتی قوی باش ب سن وسال نیست اجازه نده بهت زور بگن نهایتش جداییه این چه رفتاریه ک اجازه میدی بهت بی احترامی بشه لطفا قوی باش محکم اگه خودت واسه خودت ارزش قائل بشی اونام واسه ات ارزش قائل میشن سیاست داشته باش لطفا با شوهرت وقتی خلوت کردی ازاشتباهاش بگو البته با ارامش نه دعوا تو میتونی عزیزم فقط کافیه بخوای 

من متولد۷/۷/۷۹ هستم ۴ ساله عروسی کردم ""خواهرم متولد۲/۱/۷۷ هستش و ۸ ساله عروسی کرده دوتا بچه هم دارم ...

عزیزم چرا مگه چکار میکنن خانواده شوهرش؟چجور اذیتش میکنن؟!

دلداری بدید بهش سنی نداره

من همیشه تو تاپیک های خانواده شوهر  میگم باید احترام خانواده ها را داشت ولی شما اگر واقعا شرایط زندگیت اینجوریه هیچ کاری نکن. نهایتا تا یک سال شوهرت اذیتت کنه بعدش دیگه یه عمر راحت میشی. نگو مگه من نوکرم که کار کنم. بگو کمرم درد میکنه نمی تونم. بخاطر دستم نمی تونم. بهت گفتن تو هم بخند بگو بخدا نمی تونم وگرنه کمکت میدادم. دیدی با خوشروی فایده نداره اصلا خونه شون نرو بالاخره شوهرت مجبوره زندگیت را درست کنه.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
طلاقم میده..منو کسیو ندارم کسی پشتم نیست.. برم پیش خونوادم اوناهم منو نمیپذرین اگ نگهم دارن هر روز ف ...

امضاتو که خوندم خیلی دختر فهمیده و منطقی به نظر میای فقط موندم چطور نتونستی همسرتو خام خودت کنی منظورم اینه که طرف خودت بکشی که اون پشتت باشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰