2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75972 بازدید | 787 پست

این زندگی که تو کاری حالا بدتر بدترشو تصور کن(مثلن یه بار سر بچه ت داد بزنی مادرشوهرت به شوهرت بگه بیرونش کن)  این زندگیه خواهر منه ........یعنی همین زندگی خودت فقط ۵۰ درصد بدتر 

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پول جمع کردی واسه خودت طلا ملا داری مهریت زیاده خودتو خلاص کن طلاق بگیر . این چه زندگیه ? شوهر به این بی غیرتی ندیدم یارو فکر کرده کنیز گرفته بی شخصیت بی وجدان اه اه اه اه 

. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

استارتربخاطرسن کمت نیست شوهرت میدونه خانوده ات تورونمیخواستن وبهش گفتی که اونامنوشوهردادن منوکتک میزدن که جرعت میکنه توروبزنه بهت دستوربده سعی کن توقعت روببری بالاتااونم سعی کن بهتریناروبرات فراهم کنه بهترین لباس بهترین موادغذایی تابدونه شان توباالاست بهش بگودلم میگیره توخونه تاتوروببره بیرون 

زیادبروخریدپول نمیده ازجیبش برداراین دزدی نیست چون بایدبهت بده زیادلوازم آرایشولاک اینابخرفکرنکنه ساده ای موهاتورنگ کن وقت آرایشگاه بگیربراناخونات بزار ارزست بره بالا

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

بنظرم یه مدت خودتو بزن به مریضی.

تنها راحت اینه.

وسط خونه یهو غش کن.یکی دوبار این کارو کن.شبا از خواب بپر و از این کارا بکن.

اخه معلومه تو دیگه خیلی پیش رفتی به این اسونی درست نمیشه.ولی یکی دوبار این کارو بکن شاید تاثیر داشت

طرفدارها ازدواج تو سن پایین کجان الان؟ ببینن این بنده خدا رو 

واقعا متأسفم برات و بیشتر برای خانواده ات، اول از این که حتما افسردگی رو درمان کنن، چون هرچی بگذره بدتر میشه، اون که حل بشه خیلی از مسائل خود به خود درست میشه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من مثل تو نیستم 'نمیتونم تحمل کنم که کسی مخصوصا شوهر بهم زور بگه اگه دعوا هم بشه کار به کتکم برسه حر ...

طلاقم میده..منو کسیو ندارم کسی پشتم نیست.. برم پیش خونوادم اوناهم منو نمیپذرین اگ نگهم دارن هر روز فوشو دعوا و کتکم میزنن 

ده بار اقدام بخودکشی کردم....

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

اینطوری نباش اگه هیچکسم پشتت نبود به تنهایی لشکر صد نفره باش چرا میری میشوری دختر مگه دیونه ای کار جاریتو میکنی کم رو نباش 'منم مثل تو بودم اوایل ولی بعد دو سه سال دیگه اجازه ندادم کسی ازم سو استفاده کنه 

دل است‌مزرعه که نیست هی شخمش میزنی لعنتی ‌...