2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75972 بازدید | 787 پست

خب دیگه ظاهرا شوهرت فقط وقتی دوست داره ک گارسون خانوادش باشی ببخشیدا .خودت از اول رو دادی .الانم بخوای جلوشونو بگیری چون توقعشون ازت بالاست میخورنت .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

خب وقتی رفتی خونشون دست به سیاه و سفید نزن نهایت ش این باشه بشقابی که غذا خوردی بزاری رو اپن در این حد . بعدم مرسی میشینی اگر بهت دستور دادن که چای برامون بیار بگو من که نمی خوام و از اینجور حرفا . خلاصه کار نکن تا عادت کنی . بعدم بچه شون را اگه خواستن بیارن پیشت بگو عزیزم شرمنده من نمی تونم سری قبلی خیلی اذیت شدم ولی نه با بدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه مدت خودتو بزن به مریضی. تنها راحت اینه. وسط خونه یهو غش کن.یکی دوبار این کارو کن.شبا از خ ...

افرین منم میخواستم همین پیشنهادو بدم 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
بنظرم یه مدت خودتو بزن به مریضی. تنها راحت اینه. وسط خونه یهو غش کن.یکی دوبار این کارو کن.شبا از خ ...

بمیرمم اهمیتی نداره براش جاریم دیشب سرش درد میکرد تموم خونه رو زیر رو کرد دنبال قرص !واسه بقیه هم همینطوره

من یک هفته مثل جنازه افتاده بودم یک گوشه سرم درد میکرد ی لیوان اب دستم نداد

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

عزیزم قصه نخور "همین الان من که دارم این پستو مینویسم بقرات مجید چشمام اشکیه""من ۱۵ سالگی عروسی کردم الانم ۱۹ سالمع"من شوهرم خوبه مادرشوهرمم خوبه ولی یه خواهر شوهر دارم به حدی عذابم میده همین امشب داشتم به طلاق فک میکردم'بچاره م بیچاره از دستش "شوهرم همش میگه غصه نخور "ولی من دیگه دارم نابود میشم دارم کم میارم بخدا اونقد گریه کردم چشام سرخ شوده به شدت وجودش تو زندگیمه عذاب روحیم میده(متاسفانه زندگی این است-)

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
طلاقم میده..منو کسیو ندارم کسی پشتم نیست.. برم پیش خونوادم اوناهم منو نمیپذرین اگ نگهم دارن هر روز ف ...

ببین این که فوش خانواده تو بشنوی بهتر از اینه که یه غریبه حرف بارت کنه 

دل است‌مزرعه که نیست هی شخمش میزنی لعنتی ‌...
خب وقتی رفتی خونشون دست به سیاه و سفید نزن نهایت ش این باشه بشقابی که غذا خوردی بزاری رو اپن در این ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

خدا عقلشون بده.عوضیا دختر کم سن و سال گرفتن ک خودشون هرجور خواستن رفتار کنن و بزرگ کنن.خانوادتم میگی طرفت نیستن😭 گناه بدلت

فقط از ته دل از خدا میخام یجوری کمکت کنه

بعضی تاپیکا درباره ادرار دادن ب شوهر هست برا این شوهر صدق میکنه و حلاله😬😂😂😂

والا باید ب این بدن 

هنوز 20 سال نداری اینجوری بعدها همش مریضی داری

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
خوگه ت جداس یا با مادرشوهرت زندگی میکنی؟

توی یه کوچه ایم