2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75972 بازدید | 787 پست

میتونی بری مشاوره؟!

واقعا حالم گرفته شد از این همه ظلمی که در حقت شده....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

عزیزم مشاوره حتمأ برو 

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره بیاد پیش همه میگ دیونم...بهونه دستش میدم.....میگ این مشورت میخاد خودش بلد نیست زندگی بچرخونه

بزا بگن بدرک اونا سواد وشعور داشتن عین آدم برخورد میکردن طلاق بگیر خلاص حیف عمر 

غصه های فراوان خودم یادم رفت😞

چی بگم آخه .فقط بچه دار نشو 

از یه راهی کسب درآمد کن و پول دربیار 

انقدر پول دربیار که خودت به تنهایی بتونی اعتراض کنی و تهدید به رفتن کنی وقتی خونوادت پشتت نیستن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

میتونی شوهرتو خر کنی؟ 

یا حتی اگ برید یه شهره دیگه خونه بگیرین بازم خوبه 

هر کی جات بود .. با خانواده شوهر قطع رابطه میکرد ..

چقدر آخه ..

دیگه نرو .. اگ میری با دعوت برو 

تو هیچیت از اون جاری کمتر نیس ..

ببین دختر خوب فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی اگر میخوای به خودت بیایی به این فکر کن الان فقط هیجده سالته انقد غصه داری سی سالت بشه چی میشی...

تو از اول اشتباه کردی الان یهو تغییر بدی رفتارتو ممکنه اونا باهات بد رفتاری کنن...

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
مشاوره بیاد پیش همه میگ دیونم...بهونه دستش میدم.....میگ این مشورت میخاد خودش بلد نیست زندگی بچرخونه

راه حل پیدا کردن برات مهمه یا چرت و پرت شنیدن؟

اولویت بندی کن 

ببین مشکلت پیچیدست 

شما کسی هستی که نیاز به حمایت داره و ادمای دور و برتون به شما سلطه دارن 

بهتره بری مشاوره و به فکر حرف دیگران نباشی 

اینم بدون بیشتر ادمایی که میرن پیش مشاور و روانشناس خودشون مشکل ندارن به خاطر خسته شدن از مشکل بقیه پیش روانشناس میرن

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

ببین گلم تو داری اینهمه کار و لطف میکنی بهشون بازم شوهرت نمیفهمه و قهر و دعوا و کتک کاری میکنه

بیا روییت رو عوض کن اینجوری حداقل اگه قهر و دعوا کنه دلت نمیسوزه والا

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

من مثل تو نیستم 'نمیتونم تحمل کنم که کسی مخصوصا شوهر بهم زور بگه اگه دعوا هم بشه کار به کتکم برسه حرفمو میزنم واینکه هیچوقت اجازه نمیدم کسی منو بزنه اگه بزنه منم میزنم 'من نمیتونم مظلوم باشم و ساکت بمونم و بیشتر به این اعتقادم که هر حرفی گفته شد باید جوابش داده بشه 

دل است‌مزرعه که نیست هی شخمش میزنی لعنتی ‌...
اى جان عزيزم بگردم واسه دل پاك و گرفتت  مادرشوهرت مريض روحيه واقعا همسرتم بيماره كه انقدر بچه ...

هرخوبی داره با این بدیاش میشوره همه رو

امشب گفتم دوست داشتم جاری تو ظرفا کمک میکرد تو کارا....

یه دعوایی راه انداخت میگ دیگ با من حرف نزن من از تو دیگ خوشم نمیاد ب خاطر این اخلاقت

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘