2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی داشتین اگه ،تورو خدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 67 پست
باید ببینیش توی واژنت چیزای گوشتی برامده هستن 

پس چرا میگن تو ازمایش مشخص میشه؟؟

ینی ممکنه اون گوشتا نباشه و ادم زگیل داشته باشه؟؟

خارش درد اینا هم داره؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

خانومامنم همچین چیزی تو خودم احساس میکنم ببخشیدا ولی داخل واژن نه روی اونجامه  تا حالا چن بار اومده و خود به خود رفته جی نگرانی داره?

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی شعور باید آدم باشه . مثل آدم دارم ازش سوال میکنم مثل کسانی که میان آزمایشگاه خودم . قدر نمید ...

عزیزم یه سوال دارم لطفا جواب بده ممنون

جوش زیر پوستی روی واژن چجوری خوب میشه؟

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
دیگه بسه .ایشون اشتباه متوجه شد متوجهی که حالش خوب نیست؟ اگه مودبانه راهنمایی میکنی بکن وگرنه برو ...

همون حالش بد بوده نفهمیده چجوری ارتباط برقرار کنه . همین کسا هستن که بیماری های مختلفو تو جامعه رواج میدن ‌ فقط به فکر هوس های لحظه ایشون هستن