2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی داشتین اگه ،تورو خدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 67 پست
اگ اون مریضی داره باید متوجه شه منم براش توضیح دادم زر اضافی میزنه ب درک ک ناراحته گوه اضافی نمیخورد ...

من الان متوجه شدم   

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکول ننته تایپ نیس تیپه بدبخت 

اروم تر ای خدا ی نینی سایت داریم اونم جدیدا اینطوری شده

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
ببخشید علائمش چیه ک ادم شک بدونه؟؟ اگه حالشو داری راهنماییم میکنی؟؟

ضایعه میزنه بیرون اطراف مهبل خدا نکنه پیش بیاد براتون

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان
حقشه دختره بیشعور وقتی درد مرضشو میپرسم پاچه میگیره بیشتر از اینام سرش بیاد حقشه اخه بلدم نیس جواب ...

چقدر بی شعور باید آدم باشه . مثل آدم دارم ازش سوال میکنم مثل کسانی که میان آزمایشگاه خودم . قدر نمیدونن بعضیا