2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی داشتین اگه ،تورو خدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 67 پست

یکیتون ی ذره درک داشته باشین ای بابا فش داده ک دیگه حالا میخواین تا فردا فش بدین

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا امگان نداره . نخواستن بگن 

میشه اگه میدونین جواب سوال منم بدین

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

این بک بیماری مقاربتی هست خب اینجوری که ما شنیدیم مسلمه کسی بگه من این بیماری رو دارم ادم شک میکنه بهش نمیدونم چه جوری باید به خودمون بقبولونیم در مورد این بیماری فکر بد نکنیم  دیگه از چه طریقی سرایت میکنه میشه توضییح بدید 

این بک بیماری مقاربتی هست خب اینجوری که ما شنیدیم مسلمه کسی بگه من این بیماری رو دارم ادم شک میکنه ب ...

منو لایک کن لطفا

استخر نرید بچه هاتونم نبرید ، من چند روز پیش ج اچ پی وی مو بردم نشون بدم دکتر گفت ی دختر ۵ ساله مقعدش زگیل گرفته اورده بودن سوزندن ، اگه میرید واکسنشو حتما بزنید من واسه واکسن داروخونه های سمت خودمونو گشتم گفت فعلا نداریم ، 

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
استخر نرید بچه هاتونم نبرید ، من چند روز پیش ج اچ پی وی مو بردم نشون بدم دکتر گفت ی دختر ۵ ساله مقعد ...

اره از طریق استخر و اپیلاسیون و لیرز هم قابل انتقال.

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت