2777
2789
عنوان

درمورد مراحل طلاق و

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 47 پست
خودشو عقل کل میبینه اینا بخاطرغرور وخودخواهیشون گندمیزنن ب همه چیز

دقیقا فکر میکنه خودش خیلی حالیشه 

دیشب مادرشوهرم دعوت کرد پایین جاریم هم بود بچه ها هی دعوا میکردن گیر داد سوار ماشین بشین برین تاب بدید آروم بشن بیان فقط چون خودش حوصله صداشون نداشت حالا شوهرم از ظهر به بچم میگه زبونم نداری بگی شیشه پایین بوده یا نه 

آخه منه مادر انقدر خرم که هوا سرد باشه شیشه میدم پایین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس سخت شد خیلی فکر کن الان توفشاری چن روز دور شی میمیری برا بچه ات دق میکنی خوب فکر کن اگرجاش امنه ب ...

جای امن؟ اینا همه دیوونن 

چند بار رفتم قهر بابام برم گردوند بدون اینکه شوهرم حتی یه زنگ بزنه

پری روز بعد از ظهر جارو کشیدم خونه رو ظهر کشیدم الان برگشته میگه عرضه نداری جارو بزنی کف خونه رو چرا ...

بنظرم حرفاش به تخمت باشه اهمیت نده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

ای بابا پس بچه داغون میشه ازغمش خودتم نابود بساز فعلا نذرکن تا خوب بشه

نمیشه 

بهش میگم من گه می‌فهمم کیه که تو دلت پیششه میگه عمته 

میگم اها سن بالا دوست داری 

میگه نه بالای ۲۰ سال به درد نمیخوره 

گفتم اها پس اون موقع که ۱۹ سالم بو  خوب بودم ۲۰ سال رد کردم بد شدم برگشته میگه ت  از اولم بالای ۴۰ سال بودی 

بنظرم حرفاش به تخمت باشه اهمیت نده

نمیشه که همش دهنش بازه 

بعدم من واقعا کسیو نداشتم تو زندگیم هیچوقت 

مادرم فوت کرد تنها شدم از ۱۵ سالگی 

بعد اونم نه دوست پسر داشتم نه چیزی حتی بابامم زنگ گرفت و دور شد ازم الان مثل غریبه ها شدیم یه جورایی 

این مرد تمام اولین های من بود بهش پناه برده بودم حالا چجوری به نشنیدن بزنم خودمو 

نمیشه که همش دهنش بازه بعدم من واقعا کسیو نداشتم تو زندگیم هیچوقت مادرم فوت کرد تنها شدم از ۱۵ سالگی ...

حق داری بخدا

برو مشاوره

جفتتون برین ان شاالله مشکلتون حل بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...