2777
2789
عنوان

سقط شد

242 بازدید | 8 پست

خانم ها من سوم مهر سقط کردم  رفتم دکتر گفتش رحم ات سالمه مشکلی نداره شرایطشو داری  بنطرتون بعد یک عادت ماهانه میشه باردار شم می‌دونم  ریسک داره ولی واقعا نیاز دارم کیا تجربه شو داشتن بارداری راحتی داشتن بیان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همدردتم، خدا دلستو آروم کنه،ولی من بعد از سقطم از روی ریزش مو فهمیدم  ک کمخونی دارم دکتر برا سه ماه ویتامین و آهن داد تا دوباره ب زندگی عادی برگشتم،ب خودت فعلا فرصت بده، بدنت آماده تر بشه بارداری موفق تری داری

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

به من گفتن مشکل از بچه بوده ولی نمیدوستم باردارم کار زیاد کردم

عزیزم بدنت نیازبه ترمیم داره 

سه ماه گذشت باردارشو 

اصلاهم غصه نخور من وخیلی دوروبری هام سابقه ی یک سقط داشتیم بعدشم باردارشدیم وبچه دار

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من بچه اولم سقط شد و دکتر گفت بعد از پریود دوم میتونی اقدام کنی 

توی این مدت کوالی فول ویتامین دی اوزیل و فمی بست برام تجویز کرد و کاملا بدنم تنظیم شد

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺