2777
2789
عنوان

ریشه کن کردن شپش

1138 بازدید | 40 پست

توروخدا یه روشی بگین برا ازبین بردن شپش 

فقط پسر بزرگم  داره بااین سومین باره تو یک سال من تمیز میکنم شامپو شپش میزنم از بین میره دوباره بعده دو سع ماه برمیگرده 

بهداشتشونم به خدا اهمیت میدم 

به نظرتون دکتر ببرم یا باز شامپو بخرم 

اسپری مخصوص هست برای وسایل  بخر بزن به همه وسایلاتون و اسباب بازیها و همه لباسها و ملحفه و پتو رو با اب داغ داغ بشور....پسر ک راحته موهاشو از ته میزنی  برای وسایل هم از این اسپری بخر

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری خریدم یه سری  دوتا پسر دارم فقط پسر بزرگم تن تن سرش میاد

حتما ب مدرسه اش بگو اگر مدرسه میره  از بقیه میگیره  ....پرس و جو  کن ببین بهداشتشون مگه چک نمیکنه

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
ببین از کی میگیره.چه فایده تو خوب میکنی دوباره میاد من کلا قطع رابطه کردم با شپشوها 

دختره جاریم داشت یه بار دیدم ولی زیاد سمته اون نمیره بیشتر پسر کوچیکم میره سمتشون که اونم  تمیزه هیچی تو سرش نیست

دختره جاریم داشت یه بار دیدم ولی زیاد سمته اون نمیره بیشتر پسر کوچیکم میره سمتشون که اونم  تمیز ...

اونوقت نگفتی به جاریت؟؟ همینطوری هردفعه میبینیدش مگه شپش داره؟ ک میگی سمتش نمیره!!

من تو دبیرستان گرفته بودم همه کار کردیم نرفت فقط با دکلره رفت تا الانم که 7 سال میگذره دیگه نگرفتم یه رب دکلره گزاشت مامانم برام بعد رنگ قهوه ای تیره گزاشت روش تو اقواممونم اینکارو کردن نتیجه گرفتن

اخه از اون شونه ههمون استفاده میکنیم ولی فقط پسرم شپش داره 

عه.اخه ما نداشتیم .یه شونه مونده بود شستم زدم سر دخترم گرفت شپش فقط هم دخترم گرفت خونمونم خیلی وقت بود کسی نمیاومد

اونوقت نگفتی به جاریت؟؟ همینطوری هردفعه میبینیدش مگه شپش داره؟ ک میگی سمتش نمیره!!

دخترش بزرگه شوهر کرده بهش گفتم موهات شپش داره  گفت خواهرشوهرمینا دارن ازاونا گرفتم 

نه پسرم کلا با کسی گرم نمیگیره  بغله کسی نمیره