2777
2789
عنوان

ریشه کن کردن شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 40 پست

با شامپو نرم کننده ی لطیفه هر بار بره حمومو رو سرت بزار وسرتو زیر اب بزار وشونه بزن تا چن دقیقه  واین کارو تا یه ماه انجام بده بعد خود یه خود میره بعد هر هفته سه بار یا دوبار  این کارو بکن  وجلو گیری از پشش این کارو قطع نکن باور کن این روش عالیههههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم کوچیکه

منم از  دختر دوستم گرفتم چند بار شامپو زدم تموم شد میگن سرکه سفید خیلی خوبه بزن بزار یه ساعت بمونه بعد بشور حنا هم خوبه

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@

عزیزم این راهو امتحان کن حتماااااا نتیجه میگیری خواهرم فقد بااین روش شپشو تخمه شپشش نابود شد الان که پنج سال رد شده دیگه ازش خبری نیست.خاهره دیگمم همینطور با همین روش پیشرفت.روغن نباتی ونفت وقاطی کن وکل سرشو موهاشو چرب کن یه نیم ساعت سایه رب بزار بمونه.دو یاسه بار امتحان کنی دیگه نابود میشن این روش هم هزینش کمه هم وقت کمتری میگیره هم شپشو نابود می‌کنه یعنی عالییییییه.

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃

😈شپش😈

تنهاراه درمان شپش درسراسر ایران

وقتش رسیده ازشرشپش سرراحت شویدبا محلول تضمینی  iverpill امتحان کنید فقط با یکبار استفاده تضمین می کنم که سه ساعت بعداز استفاده دیگه شپشی وجود نداشته باشه تنها محلول ضد شپش که در سراسر ایران که جواب داد👌

ایدی پاسخگویی به سوالات و سفارشات برای محلول شپش

آیدی جهت پاسخگویی

@Nazanin4665

لینک کانال

@anti_shepesh0

https://t.me/joinchat/AAAAAFgr5E1zGoxIGhlhxQ

من خودم استفاده کردم ازاین محلول عالیه