2777
2789
عنوان

ریشه کن کردن شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 40 پست
عه.اخه ما نداشتیم .یه شونه مونده بود شستم زدم سر دخترم گرفت شپش فقط هم دخترم گرفت خونمونم خیلی وقت ب ...

میندازم میره اعصابم خرده به خدا خسته شدم دیگه هرسری حولشو با اب داغ داغ میشورم لباساشو با اب داغ میشوزم فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره جاریم داشت یه بار دیدم ولی زیاد سمته اون نمیره بیشتر پسر کوچیکم میره سمتشون که اونم  تمیز ...

بعد تو مهمونی از سرش نمیافته .یا نمیخوابه خونتون

برا ما همیشه دخترم میگرفت با اینکه یه عالمه داشت و با پسرم کنار هم میخوابیدن پسرم نگرفت 

میندازم میره اعصابم خرده به خدا خسته شدم دیگه هرسری حولشو با اب داغ داغ میشورم لباساشو با اب داغ میش ...

فقط منبعشو که میاد باید ریشه کن کنی

مام ۳ بار گرفتیم

الان کلا قطع رابطه کردیم

بعد تو مهمونی از سرش نمیافته .یا نمیخوابه خونتون برا ما همیشه دخترم میگرفت با اینکه یه عالمه داشت و ...

منم پسر کوچیکم نمیگیره ولی بزرگه تن تن 

نه ازسرش نمیوفته پسرمو تن تن چک میکنم

دختره جاریمم  روپام دراز کشیده بود تخم شپش دیدم تو سرش بهش گفتم