2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست
نمیده ☹ خسیسه‌‌ نسبت ب درامدش‌...... البته بهش بگم طلا میخوام با کله واسم میخره اما من متاسفانه علا ...

شوهر منم نسبت بمن خسیسه 

چند روزه ازم پول برده بهم پس نمی ده تازه شارژ ۲۰ تومنی هم برام  گرفته میگه ۲۰ تومن از  پولات کم میکنم  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
پس من چی بگم حقوق شوهرم ۲ تومنه اونوقت ۲ تا خواهر دارم یکیشون ماهی ۲ میلیون ماهیانه خرجی از شوهرش می ...

واقعا خدا چرا عدالت نزاشته؟😢

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگرا چطور؟؟؟

کار گرا رو دیگه نمیدونم ولی همونام فکر کنم بیشتر باشه‌.. بعدم هر زنی نسبت ب درامد شوهرش خرج میکنه... مثلا زنه ی دکتر خرجش بیشتر از زنه ی مهندسه یا زنه ی کارمند مسلما خرجش بیشتر هز زنه ی کارگره.... هیچوقت خرید زنه ی دکتر رو نمیشه با خرید ی خانم کارگر مقایسه کرد

چندتا پست بالاترو بخون مادرشوهر من شوهرش فوت شده خودش کارمیکنه و کارمنده،ماهی ۱و ۷۰۰،با اضافه کار و ...

خب بستگی ب سمت و مدرک تحصیلی و سابقش داره..... شاید مدرکش پایینه و سابقه ی کار انچنانی نداره

کار گرا رو دیگه نمیدونم ولی همونام فکر کنم بیشتر باشه‌.. بعدم هر زنی نسبت ب درامد شوهرش خرج میکنه... ...

آره قبول ولی شوهرمنم کارمنده با حق اولا و سایر ۲۴۰۰تومن میگیره

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

بیخیال فدات تنها نیستی،خیلیا با این شرایطن هیچ زندگی بدون مشکل نیست

😔

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
یا خدا😳😳😳😳😳والا من خواهرم، پدرشوهرم، برادرشوهرم، و خودشوهرم همه کارمندن کور بشیم اگه هشت تومن ح ...

جدی نمیگیرین؟ کارمندای ارگانای دولتی مثل شرکت نفت؛ ملی حفاری، بهداشت؛ صنایع فولاد؛ بیمه...... اینا حقوقاشون بالا ده تاس

واقعا خدا چرا عدالت نزاشته؟😢

به خدا ربطی نداره عزیزم اونموقعی که من تو خونه در حال دیدن جم تی وی بودم خواهرم سرش تو کتاب بود، اونوقتی که من خواب ناز بودم باز خواهرم سرش تو جزوه و کتاب بود اینقدر خوند و تلاش کرد تا رفت بهترین دانشگاه بعدش رفت سرکار و با همکارش ازدواج کرد 

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
شوهر منم نسبت بمن خسیسه  چند روزه ازم پول برده بهم پس نمی ده تازه شارژ ۲۰ تومنی هم برام   ...

این دیگه اخر حساب کتابه.... حتما تو باهاش حساب کتاب میکنی ک اونم باهات میکنه😂

آره قبول ولی شوهرمنم کارمنده با حق اولا و سایر ۲۴۰۰تومن میگیره

خب میدونی بستگی داره کارمند چ ارگانی باشی.... دولتی خصوصی؟ ما تو شهرمون کارمندا خیلی بیشتر این حرفا میگیرن بالای ده پونزده تا... نسبت ب اونا گفتم

این دیگه اخر حساب کتابه.... حتما تو باهاش حساب کتاب میکنی ک اونم باهات میکنه😂

نه فقط زورش  میاد من پول داشته باشم حالا بخواد یه ماست هم بخره الکی تو ماشین میگه کارتم نیووردم  پول داری بدی😒😒

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نه فقط زورش  میاد من پول داشته باشم حالا بخواد یه ماست هم بخره الکی تو ماشین میگه کارتم نیووردم ...

وا ‌...تو هم بهش نده بگو ای وای منم یادم رفت اصن ماست نمیخوایم بریم۰🤣😂... شوهر منم بدش میاد پس انداز کنم.....‌ تا قرون اخر ماهیانمو خرج نکنم ماهیانه بعدیمو بهم نمیده .‌‌‌ ..