2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست
دقیقا وضع ما هم همینه عیدی رو کامل بدهی داریم مقداری هم بعد عید دسامون میرسه که حفت خواهرشوهرام میزا ...

بخدا میخوام دودست ارکوپال بخرم روم‌نمیشه پول بگیرم،منتظرم بریم خونمون کادو که اوردن پول بود بدم ارکوپال😁

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم اونایی ک میگن ما کلی قسطو بدهی داریم نمیتونیم خرید کنیم.دقیق منظورشون چیه؟؟؟حتما ی ماشی ...

ازدواج کردی عزیزم؟  

ما دونفریم بچه هم نداریم درآمد همسرم تقریبا بین 4تا 5تومنه 

قسط بیمه داریم،قسط وام ازدواج داریم،ماشین خریدیم شرایطی ماهی یک ودویست قسط میدیم.تازه خونه ساختیم وهنوز زیر قرضیم

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  
یه لحظه حسرت همه وجودمو برداشت خوش به حالش حقوق کل شوهر من یکوهشتصده

پس من چی بگم حقوق شوهرم ۲ تومنه اونوقت ۲ تا خواهر دارم یکیشون ماهی ۲ میلیون ماهیانه خرجی از شوهرش میگیره یکی دیگشون ماهی پنج میلیون به خدا قسم راست میگم

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
قشنگه‌ مبارکتون باشه

ممنون.شلوار خودم و شوهرمم لی هستش

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
خب ما خونه ساختیم قسط وامش هست ی مقدارین قرض داریم که خب دادن اونا واجب تره .فقط برای بچه ام خرید کر ...

خب عزیزم ب سلامتی ب نظرم الان خونه ای ک ساختین ارزشش ب صدتا مانتو و خرید عید میارزه.بعضی ها ی جور اهو ناله میکنن ک نگو یا خونه خریدن یا ماشین.آدم دلش کباب میشه بخدا واس بعضیا حد اقل از داشته هاتونم بگید یکم خدا قهرش میگیره همش اهو ناله.عزیزم مبارکت باشه ب سلامتی انشااللله در کنار خانواده ب شادی زندگی کنید❤

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
آخی عزیززززززم

از ترس اینکه شناسایی بشم سرش رو نذاشتم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
بعضیادیگه واقعادارن کلاس میزارن.استارعزیزمن حقوق شوهرم عااااالیه.ببین واقعاخوبه وبچم ندارم.ولی هیچ و ...

اره شمادرست میگین امایه عده هستن واسه پزدادن خاضرن هرکاری بکنن.دختذعموی شوهرمن قراره دوروزبره اموزشگاه ارایشگری بیست میلیون شهریه شه.منو20باربکشنم این همه خرج این چیزانمیکنم

سال بعداین موقه هامن مانکنم وخانم مهندس وایشالایه مامان خوب   وای خداسال بعدو زودتربرسون  شماکه بااسم کاربریم مشکل داری بله باشمام بانو  هیچیوقبول نمیکردبعدهفده تااسم این تکراری نبودقبول شد.تازه مگه چی میشه دنیامون آقامون باشه  یه صلوات واسه روح پدرومادرم مهمونم کن