2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست
ازدواج کردی عزیزم؟     ما دونفریم بچه هم نداریم درآمد همسرم تقریبا بین 4تا 5تومنه  ...

بله عزیزم ازدواج کردم...به سلامتی و مبارکتون باشه❤❤❤

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیادیگه واقعادارن کلاس میزارن.استارعزیزمن حقوق شوهرم عااااالیه.ببین واقعاخوبه وبچم ندارم.ولی هیچ و ...

منم حقوق همسرم خوبه فقط چون بدهی و کلی قسط داشتیم یکم امسال سخت گذشت بهمون.من هیچوقت چه الان چه مجردیم حسرت نکشیدم.پز دادن یسری از دوستان روهم متوجه نمیشم واقعا  منظورم به شما نیستا

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  
ممنون

عزیزم مانتوت تو  تن خییییییلی شیکه! 

بخاطر چین های دور کمر .

منم یکی اینجوری  پرو  کردم خیلی بهم میومد سایزمو  نداشتن😍

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بخدا میخوام دودست ارکوپال بخرم روم‌نمیشه پول بگیرم،منتظرم بریم خونمون کادو که اوردن پول بود بدم ارکو ...

اره منم همینکارو کردم عزیزم تقریبا غیرمستقیم به مادرشوهرم فهموندیم که پول بیارن اونم به بقیه گفته بود.دادیم پیش قسط کابینت

کاربر قدیمی ام 😊
اره شمادرست میگین امایه عده هستن واسه پزدادن خاضرن هرکاری بکنن.دختذعموی شوهرمن قراره دوروزبره اموزشگ ...

منم همینطور.سه روزپیش رفتم بازاروسایل پزیرایی براعیدم بگیرم.بخداهمه اصفهانوزیروروکردم بهتریناروخریدم.شد دیویست درحالی که مغازه کناری یاجای دیگه همون وسایل میشدسیصد.

وا دیگه کارمندا زیر ۸ تومن نمیگیرن خانم

چندتا پست بالاترو بخون

مادرشوهر من شوهرش فوت شده خودش کارمیکنه و کارمنده،ماهی ۱و ۷۰۰،با اضافه کار و حق اولاد و کلا میشه ۲۵۰۰

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
یه لحظه حسرت همه وجودمو برداشت خوش به حالش حقوق کل شوهر من یکوهشتصده

بیخیال فدات

تنها نیستی،خیلیا با این شرایطن

هیچ زندگی بدون مشکل نیست

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
منم حقوق همسرم خوبه فقط چون بدهی و کلی قسط داشتیم یکم امسال سخت گذشت بهمون.من هیچوقت چه الان چه مجرد ...

میدونم گلم.منم الان دوتاوام ازدواج دارم وام خونمون.بیمه.اجاره مغازه.کلی چیزه.ادم بایددرست خرج کنه

وا دیگه کارمندا زیر ۸ تومن نمیگیرن خانم

یا خدا😳😳😳😳😳والا من خواهرم، پدرشوهرم، برادرشوهرم، و خودشوهرم همه کارمندن کور بشیم اگه هشت تومن حقوق بگیریم😐

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔