2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست

این سوالو نمیشه اینجا جواب داد 

الان مثلااااا من بگم ۳ یا ۴ تومن از شوهرم پول میگیرم برای خرید عید 

همه میریزن سرم ک پزووووووو 😐😐رویاها و عقده هاتو اینجا نگو😐بارها ب چشم دیدم ،طرف اگه راستشم بگه بعضیا اصلا ول نمیکنن

پیش خودشون نمیگن یکی بیشتر داره یکی کمتر 

همه ک درآمدشون مثل هم نیست ،یکی یه انتظار دیگه ای از خرید عید داره یکی ارزون تر و کم خرج تره 

در هر صورت هر کی هر چی خرید مبارکش باشه😘

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
جدی نمیگیرین؟ کارمندای ارگانای دولتی مثل شرکت نفت؛ ملی حفاری، بهداشت؛ صنایع فولاد؛ بیمه...... اینا ح ...

اره خوب بخوای اونجوری حساب کنی گلم نماینده مجلسی ها هم کارمند حساب میشن 😂نه ما از این کارمند بدبختای دون پایه ایم 🙁

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوالو نمیشه اینجا جواب داد  الان مثلااااا من بگم ۳ تومن از شوهرم پول میگیرم برای خرید عید& ...

آره دقیقا سوالم اشتباه بود

ممنون ایشالا همه سالم باشن و پر روزی♥♥

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  
خب میدونی بستگی داره کارمند چ ارگانی باشی.... دولتی خصوصی؟ ما تو شهرمون کارمندا خیلی بیشتر این حرفا ...

آره ولی شانس شوهرم افتاده کارمند فرودگاه😐طبق وزارت کار حساب میکنن حالا بااضافه کار 😞حالا فامیلا فکرمیکنن ما وضعمون خوبه فیش حقوقی شو نشون دادم به همشون

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

واقعا کارمندا انقدر میگیرن؟ من منظورم کارمندای ارگانای دولتی و بزرگ مثل نفت و حفاری و فولاد و‌...... ...

چرا حس میکنم شما اصلا ایران زندگی نمیکنی

یا کل خاندانتون پولدارن که از حقوق 2تومنی تعجب میکنی!!!!

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  
وا ‌...تو هم بهش نده بگو ای وای منم یادم رفت اصن ماست نمیخوایم بریم۰🤣😂... شوهر منم بدش میاد پس اند ...

چرا؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اره خوب بخوای اونجوری حساب کنی گلم نماینده مجلسی ها هم کارمند حساب میشن 😂نه ما از این کارمند بدبختا ...

میدونستم کارمندای ارگانای دیگه از اینا خقوقشون کمتره ولی نمیدونستم تا این اندازه‌... عموی خودم با مدرک سیکل و ۳۰ سال سابقه کار تو شرکت نفت ..اولش کارگر بودتو این چند سال اخیر رفت پشت میز... ماهی ۱۵تا بازنشستگی میگیره.. ب غیر از مزایای دیگش.... 

آره ولی شانس شوهرم افتاده کارمند فرودگاه😐طبق وزارت کار حساب میکنن حالا بااضافه کار 😞حالا فامیلا فک ...

وا..چراباید به فامیلافیش حقوقی نشون بدین؟ به بقیه چه ربط داره...امان ازفامیلای فضول😳😥

واقعا کارمندا انقدر میگیرن؟ من منظورم کارمندای ارگانای دولتی و بزرگ مثل نفت و حفاری و فولاد و‌...... ...

نه عزیز اونا که جای خود دارن، شما کجایی هستین؟اگه دوس داری بگو

آره ولی شانس شوهرم افتاده کارمند فرودگاه😐طبق وزارت کار حساب میکنن حالا بااضافه کار 😞حالا فامیلا فک ...

وا چی کاری بود‌... مثل زن عموی من ک همیشه میگفت مردم فکر میکنن ما ماهی ۲۰ تومن بازنشستگی میگیریم... بخدا ب پیر ب پیغمبر ماهی ۲۰ تا نمیگیریم.... ی روز فیش حقوقیشونو اتفاقی دیدم .. بیچاره راس میگفت ۱۵ تا میگرفت 😂

بدبخت بود..... ی جوری میگفت انگار ماهی دوتومن میگیرن

چرا حس میکنم شما اصلا ایران زندگی نمیکنی یا کل خاندانتون پولدارن که از حقوق 2تومنی تعجب میکنی!!!!

چرا ایران زندگی میکنم.... کل خاندامم پول دار نیستن... خودم حتی ی میلیونم پس انداز ندارم .خانوادمم از قشر متوسطن.... ولی خب باز دوتومن تو این دوره زمونه عجیب نیس واسه ی ماه؟