2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست
وا حالا مگه بهم میده ؟ ۱۸۰۰ ماهیانه هر ماهمه.. نهایتا ۲۰۰ تومن بده واسه خرید عید‌... دلسوزی نداره

کلی گفتم

اخه همین ۲ تومن هم حقوق یه کارمنده

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

من فعلا یه چادر خریدم سه تا شال با سه تا شلوار جین ویه شلوار مشکی ساپورتی که دیروز فهمیدم باردارم پس شلوار جینام میره تو کشو تا سال بعد😭 کیف وکفشمم مامانم گفت ما برات عیدی میخریم میمونه مانتو که چون چادریم و باردار بیخیال میشم و دوتا تونیک راحتی میخرم 😁

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بزارید قیمتاتون عالیه.ازکجاخریدمیکنید؟

این مانتومه.البته تو عکس یه کم زشت افتاده و رنگش هم اینطوری نیس

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
میتونم بپرسم اونایی ک میگن ما کلی قسطو بدهی داریم نمیتونیم خرید کنیم.دقیق منظورشون چیه؟؟؟حتما ی ماشی ...

خب ما خونه ساختیم قسط وامش هست ی مقدارین قرض داریم که خب دادن اونا واجب تره .فقط برای بچه ام خرید کردم البته مانتو نو و کفش و روسری از قبل دارم شوهرمم کلی کت و شلوار نو داره که فقط ی بار پوشیده هرکدومو.راضیش کنم از همونا  عید  میپوشه

کاربر قدیمی ام 😊

دوستان تعجب نکنید از حرف بعضی ها خوب هرکس متناسب با جیبش و حقوق همسرش خرید میکنه مثلا من خودم حقوق شوهرم ۲ تومنه مانتو ۱۵۰ هزاری میخرم اما خواهرم شوهرش ۵۰ میلیون حقوقشه مانتو یک میلیون و پونصدی میخره، من رژ ۱۰ هزاری اون رژ ۷۰ هزاری

به همین سوی چراغ راست میگم🚦

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
والا تازه من از خیلیا چشم پوشی کردم شد ده تا‌‌... اگه بقیه رو هم بشورم ک دیگه نگو..... زیر ۳۰ تا نمی ...

یاابلفضل😂😂

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

خوبه  واسه عید که حتما ۲۰ تا ۲۵ رو می گیرید   پس میتونه بهت ۱۰ بده 😆

نمیده ☹

خسیسه‌‌ نسبت ب درامدش‌...... البته بهش بگم طلا میخوام با کله واسم میخره اما من متاسفانه علاقه ندارم.. اوناییم ک دارم خودش ب زور خریده میگه ابروم جلو فک و فامیل میره میگن زنش ی تیکه طلا دورش نیس ولی بازم ابروش رفته چون منواستفاده نمبکنم 

یکونیم واسه خریدای من شامل تونیک مانتوشال میف وکفش.لباس زیرامووسایل ارایشم هفته پیش گرفتم.یکونیم واسه شوهرم شامل کتوشلواروپیرن وکفش.سه تومنم واسه خونه میخوام بشقاب وفنجان وو....بخرم

سال بعداین موقه هامن مانکنم وخانم مهندس وایشالایه مامان خوب   وای خداسال بعدو زودتربرسون  شماکه بااسم کاربریم مشکل داری بله باشمام بانو  هیچیوقبول نمیکردبعدهفده تااسم این تکراری نبودقبول شد.تازه مگه چی میشه دنیامون آقامون باشه  یه صلوات واسه روح پدرومادرم مهمونم کن

بعضیادیگه واقعادارن کلاس میزارن.استارعزیزمن حقوق شوهرم عااااالیه.ببین واقعاخوبه وبچم ندارم.ولی هیچ وقت نمیرم پول براچیزای گرون بدم.میرم حسابی باشوهرم بازارومیگردم یه جنس خوب وباکیفیت باکمترین هزینه میخرم.مطمعن باش بایه تومن بهترینارومیخری.

کلی گفتم اخه همین ۲ تومن هم حقوق یه کارمنده

یه لحظه حسرت همه وجودمو برداشت

خوش به حالش

حقوق کل شوهر من یکوهشتصده

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
دوستان تعجب نکنید از حرف بعضی ها خوب هرکس متناسب با جیبش و حقوق همسرش خرید میکنه مثلا من خودم حقوق ش ...

منم مثله تو،توی این ۲۳سال که عمرکردم بالای ۲۰۰تومن مانتو نخریدم🤷🏻‍♀️

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

عکس بزارید قیمتاتون عالیه.ازکجاخریدمیکنید؟

اینم لباس پسرم که یه کم نامرتبه.البته ۱۰ تومن هم پارچه خریدم براش یکی دیگه بلوز بدوزم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

منکه واقعا عیدی امسال حیرونم این همه بدهی دریغ از یه ماشین یا خونه نمیدونم از کجا میان🙃فکرکنم فقط واسه دخترم لباس بخرم و تامام😅

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐