2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست
من هیچ وقت انقد پول واسه وسایل آرایش و ۲ تومن واسه مانتو نمی دم😤

منم نمیدم من اگر پول داشتم یه گوشی موبایل میخریدم که گوشیم داغونه  😭😭😭 پولامو جمع کردم قرض دادم به کسی گفته اونور سال میده 😤😤 فعلا مجبورم با گوشی شکسته به سر کنم چون به هر حال اون واجب تر بود

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عید سالی ی بارهه🤨 البته شوهرم ک بهم نمیده‌..... حالا من شمردم .... نهایتا بده دو تومن 

وای بخاطر یه بار منم بیام بشمرم بیشتر از ده میلیون میشه😁ولی خب بقول خودت نهایتا یه تومن بده

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

وا حالا مگه بهم میده ؟ ۱۸۰۰ ماهیانه هر ماهمه.. نهایتا ۲۰۰ تومن بده واسه خرید عید‌... دلسوزی نداره

یکو هشتصدو شوهرت میده یا خودت شغل داری؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
۱۵ تا

خوبه 

واسه عید که حتما ۲۰ تا ۲۵ رو می گیرید  

پس میتونه بهت ۱۰ بده 😆

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خجالت میکشم پول بگیرم والا ماه پیش ۱و نیم پول دندون پزشکی شد برام،نزدیک ۳۰تومن بدهی داریم خونه ساخت ...

دقیقا وضع ما هم همینه عیدی رو کامل بدهی داریم مقداری هم بعد عید دسامون میرسه که حفت خواهرشوهرام میزان تا اون موقع باید کادو ببریم

کاربر قدیمی ام 😊
ن بابا ... من اهل طلا نیستم... ب قول شوهرم اگه من نبودم همین طلاهاتم میفروختی..... میخوام موهام کرات ...

آها نه خوبه کمم هست😅فکر کردم همشو برای لباسات میخوای چون خودم پارسال همه لباسام مارک بودنو گرون ولی ۲تومن اینا شد گفتم دیگه امسال گرووونم شده باشه ۵نهایتا شه

میتونم بپرسم اونایی ک میگن ما کلی قسطو بدهی داریم نمیتونیم خرید کنیم.دقیق منظورشون چیه؟؟؟حتما ی ماشی ...

وقتی کارمنده کل حقوقش 2500 و کرایه خونه میده و بچه شیر خشکی داره و وام ازدواجم میده فکر نکنم چیزی بمونه اکثرا خانومای اینجا شوهراشون کارمندن با برجی 2 یا سه تومن 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣
وای بخاطر یه بار منم بیام بشمرم بیشتر از ده میلیون میشه😁ولی خب بقول خودت نهایتا یه تومن بده

والا تازه من از خیلیا چشم پوشی کردم شد ده تا‌‌... اگه بقیه رو هم بشورم ک دیگه نگو..... زیر ۳۰ تا نمیشه

میتونم بپرسم اونایی ک میگن ما کلی قسطو بدهی داریم نمیتونیم خرید کنیم.دقیق منظورشون چیه؟؟؟حتما ی ماشی ...

حتما قرار نیست که ماشین بنز بخریم،پراید لگن که بخرین ۶۰تومنه،ما الان از عید داریم خونه میسازیم ۵۰۰میلیون خرجش شده تا حالا هنوزم تموم نشده و کلی بدهی داریم،۱۱۰متره همش

شوهرم ماهی ۶یا ۷ تومن درمیاره و واقعا نمیرسه هرکاری دلمون میخواد کنیم باهاش

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
والا تازه من از خیلیا چشم پوشی کردم شد ده تا‌‌... اگه بقیه رو هم بشورم ک دیگه نگو..... زیر ۳۰ تا نمی ...

خیلی باحالی😂😂😂😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
۱ تومن کافیه استارتر   انقدر سخت نگیر  مانتو بزار ۳۰۰ بشه کیف ۱۵۰ کفش ۲۰۰  شل ...

فقط 300یا شایدم بیشتر پول عینکم میشه خب

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  
فقط 300یا شایدم بیشتر پول عینکم میشه خب

عینک رو حساب نکردم  😁