2777
2789

واقعا بعضیا چطور دوتا پشت پشت هم دارن چهار ساله و یه سال

باهاش حرف زدم آرامشش 

نازش 

حالا من با یه دختر کوچیک گاهی یادم میره سبیل و مو درآوردم 

واقعا امثال من افسرده ایم یا اینا کمک دارن؟ 

ولی سر و وضعش خیلی خوب بود 

گفتم حتما از این پولداراس که پرستاری چیزی دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطورن دوقلو دارم همیشه مرتب منظم خوش تیپ ،به خودم حسابی میرسم همه چیزم سر جاش درس و باشگاه بچه تا کار خودم.اولش نظم هست .دوم شوهر همراه و البته وضع مالی خوبی و حداقل مناسب باشه اوضاع

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

نه اینجور آدما ذاتن تمیزن و به خودشون میرسن

خواهر شوهرام همین شکلی هستن ..هم خودشون هم خونه‌هاشون برق میزنه، اصلا کدبانویی از سر و کولشون بالا می‌ره...وقتی میرم خونه هاشون با اینکه سنی ندارن ولی کیف می‌کنم

خونت چطوره؟ تمیز؟ خودت تو خونه چطور میگردی؟

اره همیشه سعی میکنم تمیز باشه همه جا

درحال حاضر یه تیشرت و شلوار پوشیدم با موی دم اسب

بچه ها و شوهرم خوابن چایی گذاشتم با کیک بیدارشن بخوریم

اره همیشه سعی میکنم تمیز باشه همه جادرحال حاضر یه تیشرت و شلوار پوشیدم با موی دم اسب بچه ها و شوهرم ...

من اکثرا تنهام 

شوهرم هر روز هفته میره ششو هفت تا شب 

میاد شام میخوره میخوابه 

فقط وقتی میام بیرون مرتبم 

وگرنه خونم و خودم تو خونه نامرتبم 

فقط به غذا و بازی دخترم میرسم

جکع کردنمم بیفایدس 

پشت سر من میریزه

چرا بنظرت؟ من هم خونم کثیفه هم خودم فقط بیرون مرتبم

منم مثل توام. هرچی تمیز می‌کنم فایده نداره، اصلا براق نمیشه خونم

خواهر شوهرم دو قلو داره هشت ماهه

دو تا هم بچه بزرگ‌تر...رفتم خونش کف آشپزخونه و دیواره‌ها و قالی برق میزدن از تمیزی...با اینکه فقط یه اتاق خواب داره ولی همه چی مرتب...‌

حالا من یه بچه، خونه دو خواب...ولی من مستاجرم و کلی کارتن و وسیله جمع شده دارم تو اتاق که نمیشه بازشون کنم...ولی اونا صاحبخونه هستن و وسایل اضافی رو دور میندازن