2777
2789
عنوان

بیاین واستون صلوات بفرستم

98 بازدید | 19 پست

پست بذارین براتون صلوات بفرستم لطفا شمام واسه حل شدن مشکلم اگه دوسداشتین صلوات بفرستین

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

من لطفا 

تولد پسرمه امشب ب نیت سلامتیش و خوشبختیش 

ممنون عزیزم ❤️❤️❤️

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لطفا  تولد پسرمه امشب ب نیت سلامتیش و خوشبختیش  ممنون عزیزم ❤️❤️❤️

فرستادم عزیزم انشالله همیشه سلامت و خوشبخت باشه

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
فرستادم عزیزم انشالله همیشه سلامت و خوشبخت باشه

ممنون مهربون 🙏🙏🙏🥰🥰🥰

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

عزیزم از این تاپیک ها زیاد میزنن ولی من اولین باره واردش شدم

خدا ان شاالله حاجت دلت رو بده 

میشه برای ارامش زندگیم و سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟؟؟

دعا کن یا من کلا موجود بیخیالی بشم یا مادرشوهرم اخلاقش بهتر بشه

خدایا طعم مادری رو به همه زنای دنیا بچشون خیلی شیرینه🤗🤗

🌷

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...