عشقمههمسرم مدیر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 عنوان بیاین واستون صلوات بفرستم | مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 19 پست پست بذارین براتون صلوات بفرستم لطفا شمام واسه حل شدن مشکلم اگه دوسداشتین صلوات بفرستین آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن 1398/11/16 | 02:45 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقمههمسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 عزیزم از این تاپیک ها زیاد میزنن ولی من اولین باره واردش شدم خدا ان شاالله حاجت دلت رو بده م ... مرسی عزیزم چشم برات صلوات فرستادم دعا میکنم انشالله هرچی میخای خدا بهت بده❤ آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
پریا۷۱۷۱ عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 6081 ممنون میشم برای ارامش دلم وجاحتم صلوات بفرستی منم برای حاجتت صلوات میفرستم❤ یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
leila_b78 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 673 اگه ممکنه برای حاجت منم بفرستینممنون❤♥️انشاا... ک خودتونم حاجت روا شیناللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤❤
maman_ms عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 554 مرسی عزیزم چشم برات صلوات فرستادم دعا میکنم انشالله هرچی میخای خدا بهت بده❤ فدات شم عزیزم❤️❤️ خدایا طعم مادری رو به همه زنای دنیا بچشون خیلی شیرینه🤗🤗
عشقمههمسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 اگه ممکنه برای حاجت منم بفرستینممنون❤♥️ انشاا... ک خودتونم حاجت روا شین اللهم صلی علی محمد و آل م ... ممنونم عزیزم چشم آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن