2777
2789
عنوان

کی از الان خونه تکونی شرو کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 101 پست
خوش بحالت

نه بابا خونمو گند برداشته نى نيم هم احتمالا فروردين دنيا بياد خونه كثيفه 😭

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
خیلی بده خیلی من اول میرم ازمایش میدم اگه حامله نبودم شرو میکنم اگه بودم ک کمک میارم

من دیسک کمر دارم 

الان خوبم اما اگر خیلی کار بکشم از خودم عود میکنه 

بعدش خر بیار باقالی بار کن....

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جور دیگه بهش نگاه کن .... با کارگر گرفتن هم کار شما کمتر و راحت تر می ش ه هم یه بنده خدا شب عیدی ...

اره دقیقا منم اشنا رو میگم بیاد پول بش نمیدم ک ناراحت شه همون پولو ب دخترش عیدی میدم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
من دیسک کمر دارم  الان خوبم اما اگر خیلی کار بکشم از خودم عود میکنه  بعدش خر بیار باقالی ...

اره واقعا ن بابا جون ادم با ارزش تره

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
والا کف دوتا پام حالت میخچه دراومده رفتم دکتر گفت باید عمل کنی میخچه نیس ی بار عمل کردم جواب نداد ح ...

ای داد ایشالاا هرچه زود تر خوب شی

هنوز یکسالم نشده از عروسیمون😁

خخخ من س ماه بود عروسی کرده بودم عید شده بود خونه تکونی کردمممم خخخخ