2777
2789
عنوان

کی از الان خونه تکونی شرو کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 101 پست

من با اینکه 32 هفته هستم خودم تنهایی همه کارامو کردم فقط مونده حموم و دستشویی که شوهرم باید روز تعطیل تمیز کنه

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
من با اینکه 32 هفته هستم خودم تنهایی همه کارامو کردم فقط مونده حموم و دستشویی که شوهرم باید روز تعطی ...

الهیییی زرنگ خانوم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خورد خورد داخل کابینتا رو تمیز کردم . پرده هارو شستم و اتو زدم . دیوارای آشپزخونه رو دستمال کشیدم

یه روزم داخل یخچالو شستم . گازو تمیز کردم سماور و سینکو شستم . روی کابینتا و دستمال کشیدم . میز تی وی و کشوهاشو تمیز کردم . مبلمو تمیز کردم . کل سرویس خوابمو با کف تمیز کردم و برق زد

فرشامم تمیز هستن چند تا موکت ریز داشتم اونارو مامانم فقط شست

ولی روز دوم چون همه کارارو با هم کردم تا خود فرداش نمیتونستم راه برم داد و بیداد میکردم از درد  

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
من با اینکه 32 هفته هستم خودم تنهایی همه کارامو کردم فقط مونده حموم و دستشویی که شوهرم باید روز تعطی ...

خب گلی خطرناکه ریسک نکن ازکسی کمک بگیر.من خودم خیلی ازکارامومیکنم ولی خونه تکونی میترسم خودم انجام بدم

خدایا مراقب دخترگلم باش
😥😥😥مراقب خودت بیشترباش دختر

دیگه گفتم همینو انجام میدم دیگه نمیدم دیدیم همه کارارو کردم 

عزیزم تو یک سال 9 کیلو کم کردی؟؟زمانش یکم طولانی نیس؟؟؟رژیم گرفتی یا ورزش؟

تو ۳ ماه کم کردم .. تیکرم برای حاملگیم بود .. 

رژیم کالری شماری داشتم با پیاده روی .. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
نه دیگه تموم شد کار نمیکنم    

خخخخخ حالا دیگه ک از درد ناله زدی

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
تو ۳ ماه کم کردم .. تیکرم برای حاملگیم بود ..  رژیم کالری شماری داشتم با پیاده روی ..

اهان امیدوارم منم بتونم 5کیلو دیگه کم کنم تاعید😍

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
پس کی خونه تکونی میکنی؟حتما خونه ات همیشه تمیزه.وهمیشه به خونه ات میرسی.آره؟

تیر و مرداد توی روزهای بلند آفتابی. خونه تکونی می کنم.

ولی معمولا هر روز کارهای خونه رو انجام میدم و کم پیش میاد کار عقب مونده داشته باشم.

تقریبا همیشه تمیزه و مرتب