akimane مدیر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 عنوان کی از الان خونه تکونی شرو کرده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 101 پست من ک میخوام اواسط اسفند شرو کنم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟ 1398/11/13 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sayna_s عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 7088 ماهم اواسط اسفند شروع میکنیم در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 ما ک دیگ حوصلشو نداریم فوقش یه گردگیری و یه جارو تموم واه اون ک کار هروزمونه خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
آتيسا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3324 من به امید خدا آخر این ماه از این خونه پا میشم. تمیز میکنم میفرستم خونه جدید. البته مستاجرم هنوز
مامانiliya عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 3356 فرش و پرده و پتو و اینجور چیزا نمیشوری؟؟؟ بجز فرش والا من همیشع خدا در حال شستن پرده و پتوام 🙁😂 دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 ماهم اواسط اسفند شروع میکنیم بنظرتون اول خرید کنیم یا اول کار کنیم بعد خرید خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
آتيسا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3324 من امروز فرش اشپزخونه شدم البته کوچیک بودم ازکمر درد افتادم🤣 خسته نباشی ... سخته خب
maryamreza عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 2278 خونه تکونی دقیقا چیه؟؟؟؟ من که هیچکاری نمیکنم.. نهایت یه گردگیری و جارو وا.گردگیری وجارو که کارهر روزه.
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 بجز فرش والا من همیشع خدا در حال شستن پرده و پتوام 🙁😂 دقیقا منم دیروز کل روتختی و پتو ها اینا رو شستم دوباره عیدم باید بشورم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
ayda_ayd_a عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 2072 واه اون ک کار هروزمونه خو همو ما خونمون تمیز نیاز به خونه تکونی نداریم
ادمونددانتس عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 1046 وا.گردگیری وجارو که کارهر روزه. آخه خونه من تمیزه.. واقعا نمیدونم کجا رو باید تمیز کنم...
__آنا__ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1133 عزیزم ی کارگر بگیر خیلی خوبه خونتو دسته گل میکنه دم دنيا اومدن نى نى دست و بالمون خيلي خاليه نميتونم 😭 ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 من به امید خدا آخر این ماه از این خونه پا میشم. تمیز میکنم میفرستم خونه جدید. البته مستاجرم هنوز ایشالا خونه از خودت بخری خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟