2777
2789
عنوان

کی از الان خونه تکونی شرو کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 101 پست

من کلا همیشه در حال کار کردنم 

همیشه خورد خورد کارا رو میکنم 

هیچوقت نمیذارم خونم اونقدرا به هم ریخته یا کثیف بشه

چون با دو تا بچه نمیتونم یهویی همه رو تمیز کنم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من استراحت مطلقم نميتونم 😭😭

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند روزه همش میخوام اراده کنم لااقل اتاق هامو تمیز کنم ولی اینقدر کار متفرقه سرم میریزه وقت نمیکن ...

خیلی بده خیلی من اول میرم ازمایش میدم اگه حامله نبودم شرو میکنم اگه بودم ک کمک میارم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
خونه تکونی دقیقا چیه؟؟؟؟ من که هیچکاری نمیکنم.. نهایت یه گردگیری و جارو

فرش و پرده و پتو و اینجور چیزا نمیشوری؟؟؟

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
وای خوش بحالت منم کارگر میگیرم نمیتونم امسال خیلی گشاد کردم😂😂😂

اخه دستام اگه خودم بشورم که داغون میشه 

ولی کابینت هارو داخللشو مرتب کردم 

ولی بازم کار زیاده

پرده ها مونده 

فرش هم مونده

وای خیلی بده

خیلی بده اه 

اخر این هفته هم باید برم پامو عمل کنم 

اسفند ماه باید برم کمک مامانم برای اسباب کشی 

مبلامو باید بیان بشورن

فرشامو باید بدم قالیشویی 

اخر اسفندهم باید یه بار دیگه پامو عمل کنم

من استراحت مطلقم نميتونم 😭😭

خوش بحالت

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
خیلی بده اه  اخر این هفته هم باید برم پامو عمل کنم  اسفند ماه باید برم کمک مامانم برای ا ...

ای وایدعزیزم چرا عمل پا؟

وای خوش بحالت منم کارگر میگیرم نمیتونم امسال خیلی گشاد کردم😂😂😂

یه جور دیگه بهش نگاه کن .... با کارگر گرفتن هم کار شما کمتر و راحت تر می ش ه هم یه بنده خدا شب عیدی یه کم پول دستش میاد 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
اخه دستام اگه خودم بشورم که داغون میشه  ولی کابینت هارو داخللشو مرتب کردم  ولی بازم کار ...

تف ب این زندگی😣

به نظرم اواسط اسفندخیلی دیره.من که دو ساله خونه تکونی نکردم.منظورم داخل کمدها و کابینت ها رو ۲ ساله مرتب نکردم.اما ازالان میخوام ان شالله شروع کنم.تا تو اسفند راحت باشیم.به خودمون وخریدامون برسیم.اگه بخوام تو اسفند خونه تکونی کنم خیلی خسته میشم.یکی از دوستام خونه تکونیش تموم شده.من دائم فکرمیکنم عقبم