2777
2789
عنوان

کی از الان خونه تکونی شرو کرده؟

691 بازدید | 101 پست

من ک میخوام اواسط اسفند شرو کنم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من✋

وای خیلی بده

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

من چند روزه همش میخوام اراده کنم لااقل اتاق هامو تمیز کنم ولی اینقدر کار متفرقه سرم میریزه وقت نمیکنم 

کمردرد هم دارم نمیتونم خیلی کار کنم

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
من  عزیزم  امروز کارگر گرفتم دیوارمونو شست  فعلااین کارو انجام دادم

وای خوش بحالت منم کارگر میگیرم نمیتونم امسال خیلی گشاد کردم😂😂😂

منم به امید خدا میخام شروع کنم....البته خونه تکونی اصلی من مردادماه هستش....الان فقط در حدیه مهمونی خونه مو تمیز میکنم

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊

من که تازه اسباب کشی کردم خونه تکونی یوخده🙄

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱