2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

8149 بازدید | 162 پست

ماشینشو تازه عوض کرده

یه خورده فشار مالی روشه

دیروز رفتم بیرون یکم بگردیم ، بعد بهش گفتم حالا منو برسون سالن ناخنامو درست کنم وقت گرفتم.

یهو قاطی کرد که من تو این شرایطم و دارم تلاش میکنم ، ناخن واجبه الان ؟؟؟ منم گفتم مگه ناخن چقد میشه چرا عین وحشیا رفتار میکنی ؟؟ اصن زنگ میزنم ب داداشم پول بزنه میگم تو عرضه نداری ۵۰۰ بدی.

اونم یهو زد به بینیم

قهر کردم باهاش اومدم خونه ، بعدم ۵.۶ تا پیام عاشقونه فرستاد ، چندبار زنگ زد خایه مالی کنه ، جوابشو ندادم

عوضی اشغال

دستش بشکنه ایشالا

باورتون میشه به خاطر همچین چیزی بزنه؟؟

حالم خیلی بده.

به خانوادش بگم؟؟

متاهل📍 . آقایون درخواست ندید.

چرا بهش گفتی الان زنگ میزنم به برادرم میگم بی عرضه ای فقط کارا اونا رو نبینید رفتارای خودتونم ببینید

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم بد حرف زدی خیلی هم بد حرف زدی والا درست میگه یکم درک بد نیست ناخن واجبه؟بیچاره ماشین عوض کرده برو مردمو ببین یه هزارتومنی خرج زنشون نمیکنن هیچ ماشین خونه هم ندارن

اون که اشتباه کرده

ولی واقعا بد حرف زدی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

واقعا همراهی در بالا و پایینهای زندگی چی میشه؟!

خدا رو خوش نمیاد اینقدر به همسرتون فشار میارید!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز