2777
2789

الغن نمیدونم پسش بدم یا نه کیفیت تصویر و قابلیت هاش خوبه ظاهرا ولی مارک goldfinch من تازه اسمشو شنیدم ، نمیدونم خوبه یا نه؟ کسی از شماها این مارک رو خریده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خواستی نگه داری حتما درمورد خدمات پس از فروشش تحقیق کن

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
به قیمت ال جی داده؟

نه قیمتش کمتره ، البته نمیدونم اشتباه شوهرم بوده یا اون ، گفته اینم همون سایز و همون کیفیته این قیمته اینو ببر ، اینم آورده ، حالا آشناست فروشنده ، ما هم بازش کردیم وصلش کردیم 

الجی الان نزدیک دو ساله که وارد ایران نمیشه اکثرا تلویزیونهای قاچاق هستند که گارانتی ندارن نمایندگیها که با خدمات گلدیران الجی دارن خیلی گرون میدن و اکثرشون الان مارک جی پلاس میفروشن

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
شمو پول lg  دادید و میخوای مارک الکی  Lg  همه مونتاژ مصر هست و اخر  مدلها   ...

تو ذهن خودمم همین بود ، یخچال رو سامسونگ گرفتم اما مونتاژ کره گیرم نیومد ، نمیدونم باید حساس باشم یا نه

نه قیمتش کمتره ، البته نمیدونم اشتباه شوهرم بوده یا اون ، گفته اینم همون سایز و همون کیفیته این قیمت ...

خوب اگه میتونی تفاوت قیمتو بده ال جی بردار مارکای متفرقه ممکنه خوب کار نکنه و بعد مدتی خراب بشه باز ال جی شناخته شدس

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اگر به قیمت پایین تر داده اشکال نداره ولی اگر قیمت ال جی داده یه اشکالاتی هستش مثلا اگر کنترل خراب شد ممکنه گیر نیارین هر چند ال جی های موجود تو بازار اکثرا فیک هستن 

آباد باشی ای ایران  آزاد باشی ای ایران  از ما فرزندان خود  دلشاد باشی ای ایران
تو ذهن خودمم همین بود ، یخچال رو سامسونگ گرفتم اما مونتاژ کره گیرم نیومد ، نمیدونم باید حساس باشم یا ...

عزیزم مونتاز مصر هم زیر نظر شرکت اصلی انجام میشه و برای کشورهای خاورمیانه اس مارکای متفرقه ممکنه خدمات پس از فروش نداشته باشن