2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85482 بازدید | 2049 پست
عزیزم بهترین ها رو برات آرزو میکنم مطمئن باش خدا کمکت میکنه ولی خودتم باید یکم تلاش کنی یا نه؟

ممنون عزیزم.تلاش میکنم ببینم چی میشه.هی بازم خدایا شکرت

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
چه خبر عزیزم رفتی سونو؟؟؟؟

سلام اره گف جنین تشکیل شده قلبشم میزنه خدارو شکر 😍😍

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای خداروشکر  همین الان آنلاین شدم😍

ممنون عزیزم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ریپلای کردم. نخون  . مهم نیست. فقط برا اینکه دلم خنک بشه. این خانم تاپیک زده ذوق و شوقشو تقسیم ...

شما چکاره ای که میگی مفهوم شد ؟ربطی به شما نداره خانم استارتر مثل خودم تحصیلکرده هستن با هم به توافق رسیدیم شما نپری وسط سنگین تره سر پیازی یا ته پیاز

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
واااااای خداروشکر  همین الان آنلاین شدم😍

راستی شما به شوهرتون خبر بارداریتونو دادین؟؟ 

ایشالا سالمو سلامت عزیز دلم بهش بگو اگه بچه دار شیم اونم سه قلو چیکار میکنی بد بذار نظرشو بگه تو بعد ...

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون 

حتما اینو امتحان میکنم چشم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
😍😍😍 ای جونم عزیزم مبارکت باشه انشاا... به یلامتی به دنیا بیان کوچولوهای نازت واسه منم دعا کن سه س ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت تبریکت 

انشاااااالله که به سلامتی و شادی ختم بشه برای شما 

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن