2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85485 بازدید | 2049 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله مبارکت باشه گلم و الهی که هرسه تاشون صحیح و سالم بمونن برات میشه واسه منم دعا کنی منم 4ساله منتظرم  

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
ب نظرم چند نکته رو یادتون بدم اطلاعاتتون بره بالاتر اولا ک همه خانوم های اقدامی ویتامین یا فولیک اس ...

عزیزم ممنون بابت اطلاع رسانیت 

منم نگفتم حتماااا همه باید مصرف کنن ولی خیلی مهمه برای کسایی که میخوان اقدام کنن بالاخره اساس بدن رو تامین میکنه باعث میشه تقسیم های سلولی مغز استخوان زیاد شه من از این نظر گفتم مهمه

و اینکه من اطلاع رسانی غلطی نکردم که نه اصلا با وارو امکان دوقلویی یا چند قلویی نیست گفتم من جزو این موارد نبودم 

تو دودمانمون هم تا جایی که من میدونم نبوده 

ولی حرفتون خیلی کامل و درست بود شاید یه زمانی بوده الان اون ژن و الل بروز کرده و بیان شده

من منکر نیستم گفتم من جزو این موارد نبودم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
ان شالله مبارکت باشه گلم و الهی که هرسه تاشون صحیح و سالم بمونن برات میشه واسه منم دعا کنی منم 4ساله ...

خیلی ممنون بابت تبریکتون

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

به سلامتي نه ماه رو بگذروني استاتر .عزيزم شما الان بارداري پرخطري داري گلم بايد خيلي مواظبت داشته باشي و چه بسيار كارها رو انجام ندي هر چي زودتر به همسرت بگي بهتره الان كه ترم جديده خواه ناخواه ترم اينده رو از دست ميدي پس همين اول ترم مرخصي بگير.

ما ملت حسينيم
من بودم دو تا شو‌حذف میکردم تازه ذوق مرگم شدی؟!!! اه اه

عزیزم این چه طرز بیان کردن نظرتونه 

خب اون نظر شماست 

من دوست دارم سه تاشم باشن آره ذوق مرگم شدم چون در توانم هست منظورم فقط مالی نبود

مگه میوه است که بخوام حذفش کنم

ولی بهتره نظرتونو اینجوری بیان نکنین 

درسته فضای مجازیه ولی یه آدم داره کنترلش میکنه که اونم دل داره

ممنونم عزیزم.من عروس شهرغریبم.خانوادم سالی دوبارمیان.باخانواده شوهرمم ارتباط مناسبتی دارم.اونم چون چ ...

اخی عزیزممممم

منم سر اینکه خواهر شوهرم حامله شد تا چند ماه بهم نگفتن نمیخوام بهشون بگم

انشاالله ک نینیت بسلامت بیاد بغلت عزیزدلم مهم شوهرته ک حواسش بهت هس بیخیال بقیه

عزیزم این چه طرز بیان کردن نظرتونه  خب اون نظر شماست  من دوست دارم سه تاشم باشن آره ذوق ...

من به خاطر خودت گفتم من خودم دوتا دارم پس تجربم از شما خیلی بیشتره حالا بعدا به حرف من میرسی در هر صورت هنوز هیچی معلوم نیس این دکترای سونوگرافی گاهی وقتا توهم میزنن انشالله هر چی صلاحته برات پیش بیاد 

خدارفتگانت  بیامرزه مرسی گلم  ایشالا سالم باشن هرچی باشه مهم نیست نعمته.حالا ک بحث پیش او ...

متاسفم برات که یه قومیت خاص رو مسخره میکنی.معلومه یه جایی یه لری بدجورحالتوگرفته

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.