2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85485 بازدید | 2049 پست
سزارین بودم،هیچ کدوم از ورزش هایی که گفتین رو نمیتونم برم،چون شهرمون استخر و باشگاه نداره تا کی نمی ...

یک سال بعد زایمانت میتونی حلقه بزنی.البته اگه تا هشت ماهگی دیدی مشکلی نداری میتونی حلقه بزنی.اگه باشگاه و استخر نداره تو خونه یک ساعت ورزش کن.یکسری از حرکات شکم و پهلو رو از گوگل سرچ کن انجام بده.رقص هم میتونی حتی اگه نمیتونی خوب برقصی مهم نیست

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
عزیزم این چه برچسبیه که به خودت میزنی من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم ببینین اصلا نگ ...

عزیزم برام دعا کن بهترین هابرام رقم بخوره.ارامش واقعا مهمه مخصوصا بی خیالی امیدوارم خدا کمکم کنه بیخیال بشم تا بتونم باردار بشم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برام دعا کن بهترین هابرام رقم بخوره.ارامش واقعا مهمه مخصوصا بی خیالی امیدوارم خدا کمکم کنه بیخ ...

عزیزم بهترین ها رو برات آرزو میکنم

مطمئن باش خدا کمکت میکنه ولی خودتم باید یکم تلاش کنی یا نه؟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

مباااااررررکع هههه گلم😍😍😍😍😍😍عزیزم دارو خوردی یاارث داشتی؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام برلین جان مبارکه عزیزم ان شاالله بسلامتی دوران بارداریتو سپری کنی و نی نی هاتو صحیح و سالم&nbs ...

انشالله همین دعایی که خودت کردی برات رقم بخوره

چشم اگر لایق باشم چرا که نه 

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

ما فقط یه بار زندگی میکنیم 

مباااااررررکع هههه گلم😍😍😍😍😍😍عزیزم دارو خوردی یاارث داشتی؟

خیلی ممنوووون عزیزم 

واللا من که جزو هیچ کدوم از اینا نبودم

عزیزم مبارکه سه قلوهات😍😍😍الان هفته چند هستی و جنسیتشون معلوم شده

خیلی ممنونم بابت تبریکتون 

نه هنوز معلوم نیست هفته ۸ ام هستم

اسی اگ گفتی منم لایک کن راستی چون کارت تو بیمارستانه مواظب باش مریض اینا نشی زیادم خودتو خسته نکن هف ...

خیلی ممنونم عزیزم بله حق با شماست باید خیلی مواظب باشم اگه اتفاقی بیفته خدایی نکرده پشیمونی پیش نیاد

نه عزیزم بی احترامی نیست دارین راهنمایی میکنین دیگه 

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین

مبارکه عزیزم خدا بهت فرج خیر بده خدا در توان هر کی ببینه از لحاظ جسمی و مالی و اخلاقی  چند قلو ...

ای جاااان خدا حفظش کنه 

خیلی ممنون بابت تبریکتون