2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یواشکی برای پسرم جشن گرفت منوخبرنکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 14141 بازدید | 263 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرم زنگ زدم گفتم اینجوریه .مگه جشن گرفتن؟شوهرم زنگ زد پیش مادرشوهرم دید که بله مادرشوهر چندتااز ...

وای من باشم 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬الان فحش دادما

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
به شوهرم زنگ زدم گفتم اینجوریه .مگه جشن گرفتن؟شوهرم زنگ زد پیش مادرشوهرم دید که بله مادرشوهر چندتااز ...

وا خدای من مگه داریمم؟؟؟؟

شوهرت چی گفته؟

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

جرواجرش کن 

بعضی مادر شوهرا مثل مادر شوهر من دایه مهربان تر از مادرن 

من ک به مادر شوهرم اجازه حتی لباس عوض کردن بچه هامم ندادم

والا 

بابا یکی نیست بهشون بگه شاید یکی حساسه روبچش شاید نخواد روش تربیتی اونا رو پیش بگیره 

منم خیلی حرص میخورم از خانواده همسرم 

خدا صبرمونو زیاد کنه

...

لیزر شدم یه دور😑

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

یعنی گفته عروسم گم شو تو کی هستی😀😁🤣😃خوب به تومیگف بیا توم سوپرایزشی اونجا باشی.

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

خانمها خداییش حق دارم ناراحت باشم؟؟؟این همه ازلحاظ مالی تبعیض قائل شدن بین ومن وجاریم .حالا هم واسه اینکه جاری باید همه جا حضور داشته باشه اونو دعوت کرده تو تولد پسرم منو نه .ومخفیانه تولد گرفتن که من نرم .آخر شب پسرم باکادو بیاد تامن بفهمم تولد بوده