2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یواشکی برای پسرم جشن گرفت منوخبرنکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 14141 بازدید | 263 پست

پسرت چندسالشه؟ شاید اشتباهی میگه چون بهش کادو داده میگه تولد گرفته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
به شوهرم زنگ زدم گفتم اینجوریه .مگه جشن گرفتن؟شوهرم زنگ زد پیش مادرشوهرم دید که بله مادرشوهر چندتااز ...

حتما برخورد کن 

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرم زنگ زدم گفتم اینجوریه .مگه جشن گرفتن؟شوهرم زنگ زد پیش مادرشوهرم دید که بله مادرشوهر چندتااز ...

وایییییی حرص داره ازم میباره یه لحضه جات گونه هام داغ شد.... من اگ بودم میرقتم کادوها رو پرت میکردم تو صورتشون و بعدش قطع رابطه ا وففففففف ایشششش اهههههه وایییی 

با که باید گفت این حال عجیب را...

همسرتون به مادرش چیزی‌نگفته؟ نگفته کارش زشت بوده؟ 

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
خانمها خداییش حق دارم ناراحت باشم؟؟؟این همه ازلحاظ مالی تبعیض قائل شدن بین ومن وجاریم .حالا هم واسه ...

حق داری؟؟ الان خونشون حلاله بابا شوهرتم باید حسابشونو برسه🤬🤬🤬

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
پسرت چندسالشه؟ شاید اشتباهی میگه چون بهش کادو داده میگه تولد گرفته

نه .جشن وکیک بوده .اقوام بودن .۴۰نفر دعوتی داشتن .من بی خبرازهمه جا توخونه خودم نشسته بودم به خیال اینکه پسرم رقته اونجا سربزنه

زنگ بزن مادرشوهرت بگو بچه من محتاج کادو وکیک شما نیست جایی بهش خوش میگذره که خانوادش باشن!کادو رو هم پس بفرست

اخه ادم انقدررر بیشعور؟😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه .جشن وکیک بوده .اقوام بودن .۴۰نفر دعوتی داشتن .من بی خبرازهمه جا توخونه خودم نشسته بودم به خیال ا ...

۴۰ نفر دعوت کرده بعد ابروی خودش نرفته که تورو دعوت نکرده جلو ۴۰ نفر؟؟؟

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
خانمها خداییش حق دارم ناراحت باشم؟؟؟این همه ازلحاظ مالی تبعیض قائل شدن بین ومن وجاریم .حالا هم واسه ...

همین الان یه کولی بازی در بیار سرشون بگو نمیخواد دل بسوزونین برا بچم اه وای نمیتونم خودمو کنترل کنم.... کادو هارپ یزن دهنشون عامو میتونی قطع رابطه کنی یا خودم قطع کاربریت کنم 😡

با که باید گفت این حال عجیب را...

اگر سکوت کنی شیرمو حلالت نمیکنم 😐😂

همسرتون به مادرش چیزی‌نگفته؟ نگفته کارش زشت بوده؟ 

همسرم صبح پاشد رفت محترمانه بامادرشوهرم صحبت کنه اونم داد وبیداد آزاده غلط میکنه تورو پر کرده بیای اینجا اعتراض کنی.اگه آزاده روخبر میکردم صدیقه که همون جاریم باشه نمیومد.

شوهرمم گفت تو تولد یه بچه حضور زن عموش واجبتر ازمادرشه؟؟؟

خداييش من بودم همه كادو ها رو جر و واجر ميكردم ميريختم تو حياط خونشون تا حساب كار بياد دستشون عجب ادمايي يا خوده خدااااا