2777
2789
عنوان

بابام به مامانم میگه زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 36 پست
این حرفاحالیش نیس چندروزیه که اخلاقشم بدشده

یجوری گوشی و روابطشو چک کنید بد نیست⁦🤦🏻‍♂️⁩

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=122383006]یجوری گوشی و روابطشو چک کنید بد نیست⁦🤦🏻‍♂️⁩[/QUOTEباهرکی میخوادرابطه داشته باشه فقط دل مامانمونشکنه بخدامامانم خبلی مظلومه هیچ کاری هم نمیتونه انجام بده

خستم ازاین دنیای کثیف
این حرفاحالیش نیس چندروزیه که اخلاقشم بدشده

ببخشیدا اگه میگی اخلاقشمبد شده ومدام به مامانت ایراد میگیره حتما زیر سرش بلند شده.چکش کنید.بهشم بگو مامانم توی زندگی تو وبخاطر بچه هات پیر شده.پول بده بره ترمیمی پوست و زیباسازی

[QUOTE=122383006]یجوری گوشی و روابطشو چک کنید بد نیست⁦🤦🏻‍♂️⁩[/QUOTEباهرکی میخوادرابطه داشته باشه ف ...

ممکنه اون روابط بیشتر مادرتونو بشکنه پس یه چک کنید

امیدوارم من اشتباه فکر کرده باشم ولی با تفاسیر شما...

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
ممکنه اون روابط بیشتر مادرتونو بشکنه پس یه چک کنید امیدوارم من اشتباه فکر کرده باشم ولی با تفاسیر ش ...

مامانم خودش میگه راضیم نیادخونه ناراحتی درست نکنه باهرکی میخوادرابطه داشته باشع ازش خیلی خسته شده 

خستم ازاین دنیای کثیف
مامانم خودش میگه راضیم نیادخونه ناراحتی درست نکنه باهرکی میخوادرابطه داشته باشع ازش خیلی خسته شده&nb ...

ای بابا

اگه تونستین یه مشاوره ببرینشون!

هی له مامانم میگه به زورنگهت نداشتم میتونی بری مامانمم فقط بخاطرابجیم که شش سالشه نمیره میگه میمونه ...

پس مطمئن شدم یکیو داره.حتی شاید عروسیم کرده.وگرنه انقدر رک اینجور حرفو نمیزنه وبه اینده بچه ها فکر میکنه.احتمالا یکی حسابی مخشو زده.اینجورم هی بداخلاقی میکنه و عیبهایی مامانتو بروش میاره اذیت بشه خودش بره.بگید مهر مامانمو خرجی ابحیمو بده برو هرجا دوست داری.داییی داداش پدر بزرگ نداری؟؟؟برو توکارش

یبارم گوشیشو جک کن وتعقیبشم بکنید.اگه قضیهجدی نشه هرکی هست دمشو بچینید پرتش کنید بیرون.

بابات خیلی مشکوک و تابلوعه.حتما به خودشن زیاد میرسه

هی له مامانم میگه به زورنگهت نداشتم میتونی بری مامانمم فقط بخاطرابجیم که شش سالشه نمیره میگه میمونه ...

میتونی به عمو وعمه هاتم بگی .ببین اونا چی میگنن وچیکار میکنن.ازشون کمک بخواه.الکی الکی یکیو راه ندید توزندگیه مامانتون

پس مطمئن شدم یکیو داره.حتی شاید عروسیم کرده.وگرنه انقدر رک اینجور حرفو نمیزنه وبه اینده بچه ها فکر م ...

دایی دارم داداش ندارم پدرمامانمم مرده...اره به خودش زیادمیرسه بخدااگه ابجی کوچیکم نبودکاری میکردم طلاق بگیرن

خستم ازاین دنیای کثیف
دایی دارم داداش ندارم پدرمامانمم مرده...اره به خودش زیادمیرسه بخدااگه ابجی کوچیکم نبودکاری میکردم طل ...

به دایی وعموهات بگو ولی حوری نشه جری بسه تازه علنی کنه بگه اره

همینه که هست اونم زنمه.

که احتمالا ببخشید داره یه حرکتایی نیزنه میخواد اینجوری کترشو میش ببره بتونه علنی کنه.

نهرمادرتو بگیر از طریق دایی وعمو وعنه برید جلو ولی بهشون بگو تابلو نکنند که شماهام درجریانید.