2777
2789
عنوان

چقدر به دلم نشست،کاش منم اینجوری بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 51 پست
یا از اینور بوم میفتیم یا از اون ور بوم... به نظرم اصلا کارش جالب نبوده اول صبحه حال ندارم تایپ کنم

من این شهامت واعتماد به خودم مثل ایت دوستم ندارم مجلس اونم اقوام خودم دعوتم کنن کلی مهمون وفامیل بدونم هستن بعد بشینم گریه کنم چون اونجا خیلی چیزها رو رعایت نمیکنن تنهایی رو ترجیح بدم

یاعروسی اقوام درجه یک  حالا درسته پوششم الحمدالله حفظ میکنم به خاطر خیلی چیزها نرم مثلا پسرم5سالشه اصلا دوست ندارم بیاد جای خانوم ها ولی متاسفانه ....

انشاءالله باطنمم مثل ظاهرم سفید باشه

دیگه واقعا خدانگهدار

منم اره برمیخوره ولی بستگی داره گلم مثلا داری برای روضه میری یابچه همراته یا خونه فامیل که اومدن خو ...

بله فهمیدم منظورتونو..کاش تو عمل هم اینجوری باشه..منم یکی رومیشناسم وضع مالیش خوبه ولی مهمونی هاش ساده هست درعوض کلی به بچه های بی سرپرست کمک میکنه..اینجور ادم ها قابل ستایشند..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم رفتی حرم منم خیلی دعا کن  حاجت دنیوی و اخروی دارم  اسمم سادات بگو خیلی ازت ال ...

من هروقت هرجا چشمم به گنبد بیفته باپسرهام یا بدون شون باشم یکی از دعاهام کل نی نی سایته عزیزم خودش بهتر میدونه کی چی میخاد

من این شهامت واعتماد به خودم مثل ایت دوستم ندارم مجلس اونم اقوام خودم دعوتم کنن کلی مهمون وفامیل بدو ...

شرمنده خیلی متوجه جمله هاتون نشدم ولی بازم میگم کار دوستتون از اونور بوم افتادنه

عزیز دلم حاجتت نمیدونم ولی معجزه از اقا برات میخام بهش میگم تو نوکر زیاد داری ولی ما فقط یک خدا وارب ...

عزیزم تو که انقد قشنگ دعا میکنی برامنم دعا کن احساس میکنم دیگه براخدا مهم نیستم واقعا احساس میکنم قرار نیست بیقراری هام تموم شه قرار نیست دلمو خوش کنه قرار نیست حال بدم و خوب کنه باز به خودم میگم خدا بزرگه همه رو دوست داره ولی ....