2777
2789
عنوان

چقدر به دلم نشست،کاش منم اینجوری بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 51 پست

متاسفانه من این شهامت ندارم سفره ساده بندازم همه اش میگم مردم چی میگن ؟!چی میشه؟!ولی خدا قبول کنه کاش باطن منم خوب باشه وبه اونچه میدونم عمل کنم

یاعلی برم ظرف هام بشورم صبحانه حاضرکنم ناهار بزارم حاضرشیم بریم مهد

یاعلی التماس دعا 

اگر رفتم حرم یا از جلوش رد شدم به آقا میگم خواهرهای نی نی سایت امیدشون به خدا ومعجزه ات اقاجون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان دوست دومی گفت نون ماست من گفتم حتما سفره اش رنگینه تعارف میکنه درضمن ما 10نفر که رفته بودیم ا ...

بنظرم دیگه انقدرم نمیخواست ساده بگیره لااقل پنیری، چایی ای سبزی ای

نون و ماست اخه😌

شهادتت مبارک سردار
فقط خدا به حق اون دوتا روضه بحق فاطمه زهرا من امروز ناامید نشم

عزیز دلم حاجتت نمیدونم ولی معجزه از اقا برات میخام بهش میگم تو نوکر زیاد داری ولی ما فقط یک خدا وارباب داریم

یاعلی التماس دعا دوستان

ولی من اونقدرم ساده دوست ندارم..یعنی نمیتونم جلوی مهمونم بذارم..ساده برگزار میکنم ولی نه تااین حد..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بنظرم دیگه انقدرم نمیخواست ساده بگیره لااقل پنیری، چایی ای سبزی ای نون و ماست اخه😌

ببین خرما ودمنوش وچایی بود نفراتی که دعوت بودن مثلا کلاس طهارت ومعرفتی بودن حاج خانوم های دیگه رو دقیق نمیدونم ولی شنیده بودم از پیروزی آزادشهر وبالاشهر ها دارن میان تازه میگن جایی رفتی روضه خودت باید پاشی دمنوش بریزی خودت باید چیزی خواستی برداری بخوری چون صاحب مجلسی یکی دیگه است

دوستان دوست دومی گفت نون ماست من گفتم حتما سفره اش رنگینه تعارف میکنه درضمن ما 10نفر که رفته بودیم ا ...

اهان الان دیدم برام دعا کن حرم رفتی .

انتقال دادم. دعا کن جوابش مثبت بشه 

یا امام رضا(ع) 🌹

سلام عزیزم رفتی حرم منم خیلی دعا کن 

حاجت دنیوی و اخروی دارم 

اسمم سادات بگو خیلی ازت التماس دعا داشت آقا جان قربونت بشم منم بطلب🌹🌹🌹🌹

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
ولی من اونقدرم ساده دوست ندارم..یعنی نمیتونم جلوی مهمونم بذارم..ساده برگزار میکنم ولی نه تااین حد..

ببین بستگی به مهمونم داره مثلا من شنیدم ایشون یک مهمونی  برای کل اقوامش قبلا گرفته بوده ولی چون شب یلدا مجلس شون نرفته به خاطر بعضی چیرها که مقید بودا اون کل فامیلم نیومدن اینم کل غذهایی که سفارش داده بوده رفته داده خیریه البته حفظ احترام کرده زنگ زده گفته معذرورم نمیتونم بیام ولی شنیدم گریه میکرده میگفته دوست ندارم برم 

ببین خرما ودمنوش وچایی بود نفراتی که دعوت بودن مثلا کلاس طهارت ومعرفتی بودن حاج خانوم های دیگه رو دق ...

عزیزم حرم رفتی التماس دعا دارم

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

ببینید دوستان یک روضه دعوت میشی خانه سادا ولی پذیرایی آنچنانی اصلا روضه ای که حاج اقامیخونه حواسم نیست فقط دنبال اینم فلانی بچه اش  چی پوشیده یا چقدر خرج دمنوشش کرده یا تو خرماش گردو گزاشته یا حلواش پسته ریخته یا مثلا چقدر هزینه چند تا آقا کرده البته صدر درصد که این خانواده هیچوقت مدیون کسی نمیمونن

دوم من مهمان داشته باشم حبیب خداست روزی اشم دست خودشه شده قرض کنم تمام تلاشم میکنم راضی باشه اصلا مهمان برکت داره ولی تجملات لازم نیست ساده بگیریم ولی خوب درست کنیم که جایی هم خاستیم بریم نگن رفتیم خیلی خرج کردن ماهم خرج کنیم الحمدالله ماهم داریم مت منطوری ندارم ها

یا از اینور بوم میفتیم یا از اون ور بوم... به نظرم اصلا کارش جالب نبوده اول صبحه حال ندارم تایپ کنم

دقیقا..من توضیح دادم بالا بخون😀من بهم برمیخوره جایی برم فقط ماست بذارن جلوم..اصلاهم تشریفاتی نیستم ولی نه دیگه دراین حد

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
دقیقا..من توضیح دادم بالا بخون😀من بهم برمیخوره جایی برم فقط ماست بذارن جلوم..اصلاهم تشریفاتی نیستم ...

منم اره برمیخوره ولی بستگی داره گلم مثلا داری برای روضه میری

یابچه همراته یا خونه فامیل که اومدن خونت خوردن 

ولی من دفعه اولم بود شایدم دیگه خونش نرم هرچند هرهفته می بینمش ولی سرکلاس ها لباس بچها هاش درعین تمیزی زیاد شیک نیست خودشم زیر چادر شیک میپوشه ولی رعایت میکنه خیلی خاکیه مطمعنم برای فامیل هاش نون ماست نمیزاره