2777
2789

سلام دوستای مجازی گلم البته خانوم هافقط

حقیقتش قبلا دوتا مجلس روضه دعوت شدم توسط دوتا از دوستان یکی شون 5/6ماهی هست میشناسم ولی یکی دیگه شونم همسنم هستن ولی 1/2ماه دور خلاصه اولین دوستم دعوتم کرده بود ازقبل میدونستم مستاجره وروضه ماهانه داره خیلی دوست داشتم برم اما لیاقت نداشتم تااینکه اون روز ناهارم وگذاشتم وبا کسب اجازه از آقای همسر وخداخیرش بده بچها رونگه داشت تصمیم داشتم دوجا رو برم 

دوست دوم آدر خونه اش واحدهزار وخورده ای طبقه 11از یک برج بود گفتم لیاقت دارم میرم

رفتم برای دوست دومم تصور میکردم چه تجملات وپذیرایی درانتظارمه واینکه خوش به حالش روضه گرفته روز قبلش سر کلاس دیده بودمش با دوتا بچه اش اومده بود تو دلم گفتم چه دل خوشی دارو تو دوتا گروه گفته این همه مهمان الان اومده کلاس حتما از رستوران غذا میخاد بگیره؟

هستین بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستیم دیر بگی نیستیم

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

ناهار دادم جناب همسر پسرها رو برد تو اتاقشون منم کیف وچادر به دست بدو بدو برسم اتوبوس

خلاصه روضه اول لیاقت داشتم رسیدم دوتا حاج اقا بودن یکی روضه ماهانه دوستم مساله میگفت میخوند دومی فقط روضه میخوند الحمدالله حاج آقا بود همه حجاب داشتن وقتی رفت پذیرایی شروع شد2نوع میوه خرما حلوا دمنوش وهمه تیپ زدن دوستم مستاجر بودن نمیخام بگم چرا ولی خداروشکر لیاقت داشتن خرج مادر کردن موقع رفتن یک سطل غذا هم دادن ولی....

بدوبدو خودم به اتوبوس رسوندم برای مجلس دوم