2777
2789
عنوان

۱ و نیم بهتون بدن برا عید چی میتونین بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 65 پست
اوهوم ...ایییییی اسممو چرا لو دادی ......جاهای خوب خوب میرم سر کشی😅

ای ای یادم نبود پلیس مخفی هستی نباید لو میدادم😃

گربه رو دیدی؟ که پیداش کردم؟ ایییینقدر نازه که نگو. دلم براش غش رفته. 😕شوهر خان نمیزاره بیارمش پیسم میگه پرنده هام میترسن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ای یادم نبود پلیس مخفی هستی نباید لو میدادم😃 😃من همه جا هستم عشقم. ملوان زبل در خدمت شماست.&nb ...

اره دیدم ...من از گربه متنفرم ..ایندفعه شوهر خان حق داره

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
اره دیدم ...من از گربه متنفرم ..ایندفعه شوهر خان حق داره

😃 لوس

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
هر وقت خودش دلش خاست میده. برا خوردو خوراک و تفریح بریز بپاشه. برا لباس و وسایل خونه خسیس

وسط چله تابستون فقط مانتو گرفته بودم اونم پولشو مادرم داد..

برای لباس خریدن اینم خسیسه خب..

ولی نمیدونم چیشد خواست پول بده....

شایدم پشیمون شه😑😑😑😑✋✋✋✋✋

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
خودم دارم ولی از پول خودم نمیخرم چرا بخرم همه فکر کنن شوهرم خریده

عزیزم شوهر منم پول نمیده مجبورم از پول خودم بخرم باز تو دویست داده من همونم نمیده میگه خودت که داری بخر بیخیال خوش باش🙂🙂