2777
2789
عنوان

۱ و نیم بهتون بدن برا عید چی میتونین بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 65 پست

بد نیست میشه خرید فک کنم اگه راحتی

من‌ واقعا هیچی ندارم واقعا ها شاید چند ساله خرید نکردم پارسال عید یه مانتو دوختم فقط ..

خیلی اوضاع لباسم بده اضافه کن بهش! یه دختر ۸ ساله و یه نوزاد رو 🤐

امیدوارم امسال بتونیم خرید کنیم 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا شوهراتون حق دارن خدا ذلیل کنه باعث و بانیشو من همش میگم اگه خودم شاغل نبودم واقعا از پول شوهرم یه جفت جورابم نمیشد خرید، فقط اغذیه و گوشت و مرغ تموم میشه خدا لعنت کنه باعثشو 

بيچاره کارگرهایی که زنای خونه دار دارن، مستاجرن بمیرم براشون برای غرورشون

بخدا شوهراتون حق دارن خدا ذلیل کنه باعث و بانیشو من همش میگم اگه خودم شاغل نبودم واقعا از پول شوهرم ...

اره عزیزم شما راست میگی.خودمم دلم براش میسوزه ..اما من ازش درخواست نکردم..خودش پیشنهاد کرد منم گفتم باشه..

منم شب و روز دارم لعنت میکنم باعثشو..

حالا ما هیچ ‌...اون کارگرا...اون کارتون خوابا....

اون.....وای نمیدونم چی بگم😫😫😫😫😫

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
بمیرم الهی خیلی سخته ان شاء الله علاوه بر سلامتی جیبتون پر از پول باشه سال جدید 

خدا نکنه گلم

خدا بزرگه ایشالله همه بهترین چیزها رو میخریم😍

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..