2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم

150 بازدید | 18 پست

دیگه نمیتونم خسته شدم بعدازخیانتش فکرمیکنم بازخیانت میکنه تواین2ماه که فهمیدم داغون شدم دیگه نمیتونم دوستش داشته باشم ازطرفی هم نمیتونم جداشم کارهرروزوهرشب ام شده گریه دارم روانی میشم میخوام خودموراحت کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چیکارکنم که اروم شم

بهترین و تنهاترین کاری که میکنی اینه که ولش کنی. ببین این موضوع دردش هم تموم بشه جای زخمش میمونه تا آخر عمر باهاته.  بیست سال دیگه هم یادت بیاد مثل همین حالا داغ میشی خشم میگیردت ازش بدت میاد. پس اولین راه چاره ات اینه اول این موضوع رو برا خودت جا بندازی که نمیتونی جدا بشی و نمیتونی هم دکمتو بزنی بمیری و شرایطت اینه. حالا برای اینکه تو این شرایط بتونی زنده بمونی و بعد برگردی به زندگی عادی باید چه کنی. اول خودتو اذیت نکن که ببخشی یا فراموش کنی گفتم که نه بخشیده میشه نه فراموش. باید یه کاری کنی فرصت فکر کردن نداشته باشی. فرصت غصه خوردن رو از خودت بگیر. البته من خودم تا سه ماه کلا فلج بودم .یعنی هر چی گریه زاری و داد و بیداد داشتم انجام دادم. اما بعد سه ماه دیدم طرف داره زندگی خودش رو میکنه همه سر خونه زندگی خودشونن. من چرا از بین برم؟ من حیفم.بلند شدم از جام. با ورزش و نقاشی شروع کردم.کم کم شد مثل یه خاطره تلخ . انگار زدم رو دیوار .یادم میومد ولی دیگه درد نمیکشیدم.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
شماهم چی

مث توام

و دیگه نمیتونم😔

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
بهترین و تنهاترین کاری که میکنی اینه که ولش کنی. ببین این موضوع دردش هم تموم بشه جای زخمش میمونه تا ...

خیلی خوب گفتی منم روش دوم و میخام عملی کنم .😊😔

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
خیلی خوب گفتی منم روش دوم و میخام عملی کنم .😊😔

امیدوارم موفق باشی .من به این نتیجه رسیدم هیچ چیز تو این دنیا ارزش نداره به خاطرش خودم رو ناراحت کنم. یعنی تو هر چیزی اول خودم رو در نظر میگیزم

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
امیدوارم موفق باشی .من به این نتیجه رسیدم هیچ چیز تو این دنیا ارزش نداره به خاطرش خودم رو ناراحت کنم ...

حالا شوهرت پشیمونه؟درست شده؟یاهمونه؟

حالا شوهرت پشیمونه؟درست شده؟یاهمونه؟

نه اونکه همون بار اول و آخرش بود . ولی چیزی نیست که حتی ببینی طرف پشیمونه هم بخشیده بشه . مثل کنده کاری رو درخت میمونه جای زخمش رو دل آدم میمونه

نه اونکه همون بار اول و آخرش بود . ولی چیزی نیست که حتی ببینی طرف پشیمونه هم بخشیده بشه . مثل کنده ک ...

میشه بخشید ولی نمیشه فراموش کرد😔دعا کن دل منم آورم شه جوجم صحیح و سالم بیاد بغلم دلم و شاد کنه