2777
2789
عنوان

نوبت روانشناس دارم استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 35 پست
چی بگم آخه تجربه ای هم ندارم ساعت ۸ باید اونجا باشم نمی‌دونم چجوری شروع کنم میگم ولی کن نرم اصلا

بابا این حسا طلبعیه وقتتو کنسل نکنی مقاله که نمیخوای بدی فقط هر چی ب ذهنت میرسه بگو خودش بلده بقیه ش رو اوکی کنه. 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

آره یادم نبود ضایع نیست ؟

نه بابا 

اونم یه آدمه مثل تو 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با این وضع اگه نری خیلی بهتره. وقتی به دکتر پول میدی یعنی اون رو برای یک ساعت خریدی. اون تمام اون مدت با تمام دانش و معلوماتش در خدمت توئه. در ضمن لازم نیست شما حرفی بزنی اون خودش میدونه چطور ازت حرف بکشه. فعلا سعی کن استرس نداشته باشی و ذهنت رو خالی کنی. آخه آدم میره پیش روانپزشک که از اضطراب و استرس خالی بشه نه اینکه اون خودش مایۀ استرس بشه. 

ببین با این وضع اگه نری خیلی بهتره. وقتی به دکتر پول میدی یعنی اون رو برای یک ساعت خریدی. اون تمام ا ...

😂😂 چیکار کنم آخه دست خودم نیست .تا حالا نرفتم و برای کسی صحبت نکردم مخصوصا که دکترم آقا هست .

پولی ندادم و رایگانه 

باشه. اصلا جای استرس نیست. مگه میخواد ترو بخوره؟ میخواد کمکت کنه و خودش راه رو بلده. شما اونجا میشینی و اون سؤال میپرسه. فقط به هیچوجه به هیچ عنوان سعی نکن دروغ بگی. خصوصی ترین سؤال رو هم پرسید راستش رو بگو. تازه مرد خیلی بهتره. 

نه دوست ندارم .روانشناس اقا که خوب نیست حالا برو ببین چه جوریه

آره دقیقا. گفتم یکی دو جلسه برم مشخص میشه خوبه یانه. آخه سری پیش هم رفتم پیش خانم حرفامو نفهمید خوب 

باشه. اصلا جای استرس نیست. مگه میخواد ترو بخوره؟ میخواد کمکت کنه و خودش راه رو بلده. شما اونجا میشین ...

جدی آقا خوبه من معذبم مخصوصا تا حالا که نرفتم  و با کسی در مورد خودم صحبت نکردم