2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم با استفاده از ویدیو های یوتیوب یاد بگیر واقعا مفیدن 

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...

یوتیوب نگاه کنید و کتاب هم بگیرید+فیلم و سریال که معمولا همه سریال فرندز رو پیشنهاد میکنن واسه یادگیری زبان

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اره میشه...معلمت خوب باشه خودتم وقت بذاری براش عالی میشی ..من پریسا سجادی میشناسم فرانسه و انگلیسی درس میده حس میکنم خوبه کلاساش . ببین دوره نخر، کلاسی که معلم پشتیبانی میکنه و ازت درس و تکلیف میخواد بگیر اینجور مجبور میشی یاد بگیری مدام‌هم رفع ایراد میشه ازت و عالیه بنظرم 

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗
یوتیوب نگاه کنید و کتاب هم بگیرید+فیلم و سریال که معمولا همه سریال فرندز رو پیشنهاد میکنن واسه یادگی ...

اره برای اونا که خودآموزیشون خوبه عالیه پیشنهادتون یوتیوب واقعا یه دانشگاس 

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗