2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 18 پست
میشه بخشید ولی نمیشه فراموش کرد😔دعا کن دل منم آورم شه جوجم صحیح و سالم بیاد بغلم دلم و شاد کنه

باور کن نمیشه هم بخشید .چون یه موضوع مربوط به تمام وجود و عشق و محبتت میشه انگار از پشت خنجر خوردی. فقط باهاش کنار بیا .امیدوارم که وجود جوجه ات معجزه ای باشه برای دلت.  

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

طلاق فقط طلاق کسی که یک بار خیانت کرد بازم میکنه هر کاری بارراولش سخته. یا نه بشین اینقدر فکر کن گریه کن افسردگی بگیر روانی شو پیر شو بعدشم بچه بیار دوتایی یه مدت رنج بکشین بعدم ولتون میکنه میره بازم میای آه و ناله که عمرمو به پاش گذاشتم قدر ندونست. خدا عقل داده برای چی؟ دوسش دارم یعنی چی بابا طلاق بگیر خودتو رشد و پرورش بده زندگیتو بساز نه یه عمر کلفتی همچین آدمدکثیفی رو بکنی بعدم هزار جور مرض از زنای خیابونی بگیره بزاره روت. ببخشید تند حرف زدم ولی واقعا درکتون نمیکنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن نمیشه هم بخشید .چون یه موضوع مربوط به تمام وجود و عشق و محبتت میشه انگار از پشت خنجر خوردی. ...

ت رفتارت دیگه مثل قبل نیست؟

من شوهرم خیلی بهم محبت میکنه نمیتونم بهش کم محلی کنم منم باهاش رفتارم خوبی اما وقتایی ک یادم میاد یهو میرم تو خودم خیلی غمگین میشم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم