2777
2789

والا از وقتی ازدواج کردیم انگار شوهرم داره بایه مرده زندگی میکنه دیگه بعد از ده سال توجه خسته شدم اونم هر روز پرو تر و متوقع تر شد چی کار کنم فکر کنم مرده اصلا نیست وجود خارجی نداره و نادیده بگیرمش اون حتی منو تو تعداد غذا ها حساب نمیکنه مثلا میریم رستوران برای چهار نفر ادم سه تا غذا میگیره میگه حیفه بچه ها نمیخورن درصورتی من همیشه گرسنه میمونم این فقط یه کارشه حالا تاپیک قبلیم لیست کردم با چه حرام،زاده ای همخونه ام بهم راهکار بدین از این به بعد منم به عنوان عابر بانک بهش نگاه کنم  

نمیشه اینجوری ساخته نشده ذهن ما  ، خدا ما رو ساخته برا دوست داشته شدن ،نمیتونیم تنها دوام بیاریم مریض میشیم ،راه حلش فقط حرف مشاوره و دادگاهه تا سرجاش بشینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول ی غذا رو حاضر نیست بده چطور به عنوان عابر بانک نگاش کنی

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

همسر خودشیفته را سرچ کن. 

یه بار دیگه رفتین بیرون بگو عزیزم این بار نویت تو هست با بچه ها شریک بشی، ما یه خانواده هستیم من خودم غذای جدا میخوام، غذای بچه هابرای تو 

خیلی نرم و اروم بگو، بفهمه نقشه چیدی میریره به هم 

یا بگو عزیزم میریم بیرون من گرسنه میمونم، احساس میکنم تو به من اهنیت نمیدی غذا برام بگیری 

همسر خودشیفته را سرچ کن. یه بار دیگه رفتین بیرون بگو عزیزم این بار نویت تو هست با بچه ها شریک بشی، م ...

اخه اون چه میفهمه عزیزم عزیم رو ده سال باهاش اینطوری حرف زدم این بار فحش مادر میخواد مرتیکه نمک به حروم بی چشم رو