2777
2789
عنوان

وزن بالای جنین😨

| مشاهده متن کامل بحث + 14103 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا از اول بارداری تا الان چقد اضافه کردی؟خودتم تپلی؟ نینی منم تپل شهاا😍😍😍

۱۹کیلو خیلی اضافه کردم 

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
من چیز خاصی نخوردم اخه من به هیچ چیز ویار نداشتم از هیچ چیز بدم نمیومد کلا مثل قبل بارداریم بودم

چه جالب حالا من سر دخترم سه ماه اول ۶ کیلو کم کردم و هیچییی نمیخوردم ودخترم ۲۶۵۰ دنیا اومد😥😥یادم میاد چقد ریز بود و من چطوری خودم میشستمش تو سه روزگی...این یکی ویار ندارم خدا کنه سالم و تپل باش...بچه ی لاغر جون ماد بالا میاد تا کزن بگیره البته که سلامت مهم تره 

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
 چکار کردن مجرا ادرارشو درست شد؟

بخیه زده بودن بیچاره میرفت دستشویی همش گریه میکرد جیق میزد از درد و سوزش حالاتو بیمارستان نگفته بودن بهش اومدخونه نمیتونست بره دستشویی ازبس درد داشت رفت دکترمعاینه شد دکترگفت مجرا ادرارت بخیه خورده پاره شده 

سزارین خیلی راحتهههه من خیلی راضیم البته دولتی نری خیلی خوبه

نه بیمارستانم دولتی نیست خصوصیه

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
دور از جونت زن پسرعموم خیلی چاق بود و حتی دیابت داشت.وزن بچه رو نمی دونم.با اصرار دکتر و علیرغم میل ...

آره احتمالا سز کنم حالا گفته یکشنبه بیا دوباره معاینه ات کنم ببینم چی میشه

اگه لگنت بزرگ باشه میتونی وگرنه هم خودت اذیت میشی هم‌خدای نکرده بچه ....

لگنم برای زایمان طبیعی خوبه دکتر معاینه کرد گفت

انشاالله بچه ی من ۴ کیلو به بالا باشه و سالم

انشالله

عزیزم درشت یعنی وزن حدود 3400یا3500 سونو از روی وزن جفت کیسه همه اینارو باهم حساب میکنه میگه 4کیلو

چه جالب من فکر میکردم فقط وزن بچه هستش 🤔🤔اخه پرسیدم هم گفت که وزن بچه رو میگیم که اونم تقریبی